Про це у своєму блозі розповіла лікар-дієтолог, дерматокосметолог Ірина Лизун, передають Патріоти України.
"Надмірне споживання цукру здатне змінювати мікрофлору, а мікрофлора пов'язує імунні реакції організму. Трансжири з'являються, коли страви смажать на одному маслі кілька разів. Трансжирів багато в напівфабрикатах, вони негативно впливають на імунну функцію", - пояснила фахівець.
Також Лизун вказала на підсилювачі смаку, ароматизатори і різні Е-шки. "Зміст барвника в продукті харчування не принесе негативу. Але якщо людина постійно їсть щось з барвниками, ароматизаторами, сумарний вплив може позначатися негативно", - стверджує дієтолог.
За словами Лизун, небезпечним може виявитися навіть одноманітний раціон харчування. "Самий мінус - їжа з порожніми калоріями. Коли ми їмо звичайні природні продукти, їмо різноманітно, то волею неволею отримуємо весь спектр корисних речовин. Якщо у людини в раціоні день у день тільки картопля, макарони, свинина і огірки - автоматом назріває дефіцит. Те ж саме, якщо людина харчується фастфудом. Будь-який дефіцит буде критичний для імунітету", - додала лікар.
1. Основу угруповання військ противника, яке діє на даному напрямку (УВ "Центр") складають війська (сили) двох загальновійськових армій (ЗВА) – 2-ї та 41-ї ЗВА, посилених частинами та з'єднаннями зі складу 51-ї ЗВА, зокрема:. - 2-га ЗВА діє у складі 27...
Українська актриса Олена Кравець в історіях на своїй сторінці в Instagram прокоментувала посилання, де лікар Тарас Жиравецький опублікував нібито слова Папи Римського Франциска. Про це повідомляють Патріоти України, посилаючись на дописи у мережі. Крав...