
Про це у своєму блозі розповіла лікар-дієтолог, дерматокосметолог Ірина Лизун, передають Патріоти України.
"Надмірне споживання цукру здатне змінювати мікрофлору, а мікрофлора пов'язує імунні реакції організму. Трансжири з'являються, коли страви смажать на одному маслі кілька разів. Трансжирів багато в напівфабрикатах, вони негативно впливають на імунну функцію", - пояснила фахівець.
Також Лизун вказала на підсилювачі смаку, ароматизатори і різні Е-шки. "Зміст барвника в продукті харчування не принесе негативу. Але якщо людина постійно їсть щось з барвниками, ароматизаторами, сумарний вплив може позначатися негативно", - стверджує дієтолог.
За словами Лизун, небезпечним може виявитися навіть одноманітний раціон харчування. "Самий мінус - їжа з порожніми калоріями. Коли ми їмо звичайні природні продукти, їмо різноманітно, то волею неволею отримуємо весь спектр корисних речовин. Якщо у людини в раціоні день у день тільки картопля, макарони, свинина і огірки - автоматом назріває дефіцит. Те ж саме, якщо людина харчується фастфудом. Будь-який дефіцит буде критичний для імунітету", - додала лікар.
Українські F-16, ймовірно, вже обладнали ракетами APKWS II — недорогим, але результативним засобом боротьби з російськими дронами. Аналітики вважають, що поява такого озброєння може радикально посилити можливості перехоплення "Шахедів" та інших БПЛА, н...
"Країни умовного «Заходу» – європейські та північно-американські – ще так і не усвідомили всієї загрози, яку для них несе «вісь зла»… Вони, на жаль, на нашому українському прикладі, так і не зрозуміли, що збройні сили Росії, Китаю, КНДР, Ірану – це не ...