«Перш за все, харчування має бути повноцінним. У цей період не можна дотримуватися якихось дієт – тільки правильне повноцінне харчування: білки, складні вуглеводи. Воно підтримує імунну систему, здатність організму до виведення токсичних речовин.
По-друге, потрібно обмежити споживання солодощів – вони шкідливі для кишкової мікрофлори. Хочу зазначити, що у людини 80% імунітету зосереджено саме у кишківнику. Відповідно, вживання цукру у різних формах – від напоїв до тістечок – може знизити опір організму захворюванням.
По-третє, важливим елементом харчування у цей період є жири, адже досить багато вітамінів, які ми отримуємо з їжею, є жиророзчинними, і без цього компонента просто не засвоюються організмом. До прикладу, жиророзчинний вітамін А бере участь у системі захисту легеневої тканини і слизових оболонок», – зазначила Фус.
Поляки могли б допомагати системі протиповітряної оборони України знищувати те, що знаходиться в безпосередній близькості до Польщі. Про це в ефірі "Еспресо" сказав журналіст Віталій Портников, передають Патріоти України. "Я думаю, що Польща принаймні ...
25 серпня за новим церковним календарем (7 вересня за старим) - день пам'яті апостола від 70-ти Тита. У народі день отримав назву Тит Грибник. За старим календарним стилем - день пам'яті мучеників Фотія і Анікіти. . Апостол Тит був одним із сімдесяти ...