
«Перш за все, харчування має бути повноцінним. У цей період не можна дотримуватися якихось дієт – тільки правильне повноцінне харчування: білки, складні вуглеводи. Воно підтримує імунну систему, здатність організму до виведення токсичних речовин.
По-друге, потрібно обмежити споживання солодощів – вони шкідливі для кишкової мікрофлори. Хочу зазначити, що у людини 80% імунітету зосереджено саме у кишківнику. Відповідно, вживання цукру у різних формах – від напоїв до тістечок – може знизити опір організму захворюванням.
По-третє, важливим елементом харчування у цей період є жири, адже досить багато вітамінів, які ми отримуємо з їжею, є жиророзчинними, і без цього компонента просто не засвоюються організмом. До прикладу, жиророзчинний вітамін А бере участь у системі захисту легеневої тканини і слизових оболонок», – зазначила Фус.
В одному з районів Ростова запровадили режим надзвичайної ситуації через атаку дронів. Частина міста також залишилася без опалення через аварію на ТЕЦ. Про це повідомив у понеділок, 15 грудня, паблік "Важные истории", передають Патріоти України. У Залі...
"Якщо чесно, я не зовсім розумію, навіщо нам взагалі якісь домовленості з США? Вони і раніше їх не виконували, а тепер? Коли чітко вказали, що наша частина світу їх не цікавить?" - пише політолог Петро Олещук на своїй сторінці в соцмережі "Фейсбук", пе...