«Перш за все, харчування має бути повноцінним. У цей період не можна дотримуватися якихось дієт – тільки правильне повноцінне харчування: білки, складні вуглеводи. Воно підтримує імунну систему, здатність організму до виведення токсичних речовин.
По-друге, потрібно обмежити споживання солодощів – вони шкідливі для кишкової мікрофлори. Хочу зазначити, що у людини 80% імунітету зосереджено саме у кишківнику. Відповідно, вживання цукру у різних формах – від напоїв до тістечок – може знизити опір організму захворюванням.
По-третє, важливим елементом харчування у цей період є жири, адже досить багато вітамінів, які ми отримуємо з їжею, є жиророзчинними, і без цього компонента просто не засвоюються організмом. До прикладу, жиророзчинний вітамін А бере участь у системі захисту легеневої тканини і слизових оболонок», – зазначила Фус.
У мережі опублікований відеозапис, на якому демонструється кілька видів продукції одного із найбільших виробників морозива у Росії, передають Патріоти України. Назви морозива мають ксенофобський, расистський та антисемітський характер. Зокрема, на запи...
Після нічної атаки російських військ на Чернівецьку область, в результаті якої загинуло дві людини та є руйнування у місті, священник Православної Церкви України Роман Грищук висловив різку думку щодо причин цього обстрілу. Про це повідомляють Патріоти...