Будьте здорові! Які овочі та ягоди допомагають боротися з раком

Від ризику розвитку онкології зараз не застрахований ніхто.

Дотримання деяких правил допомагає як в якості профілактики, так і щодо самого лікування хвороби, передають Патріоти України з посиланням на NewsYou.

Серед них слід назвати відсутність шкідливих звичок і регулярна фізична активність. Також позитивну дію дає і правильний раціон. Фахівці стверджують, що застосування деяких продуктів дозволяє істотно знизити ризик онкології.

До таких продуктів відносяться, зокрема, томати, корисні властивості яких відомі вже досить давно. В даному випадку важливо знаходження в їх складі лікопіну, оскільки саме ця речовина зараз вважається найбільш активним антиоксидантом. Дуже корисний для профілактики раку, а також інших хвороб, часник. Тут ефект обумовлений сполуками селену, алексина і аллицина. Ще одним потужним антиоксидантом є буряк. Вона дозволяє гальмувати розвиток злоякісних пухлин. Її корисні властивості пов'язані з великим наявністю вітамінів Е, А, РР і групи В, а також кальцію, калію, магнію, натрію і фосфору. Не буде зайвим і застосування в їжу смородини, яка в своєму складі має дуже рідкісну рослинну жирну кислоту Омега-6. Корисний при онкології і для її профілактики редис, який містить велику кількість знижує ризик появи раку клітковини.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"В мене таке відчуття": Наступного тижня у Кабміні очікується парад відставок "за власним бажанням" – нардеп Железняк

субота, 20 квітень 2024, 14:52

Наступний тиждень буде пленарним (23-25/04) і …кадровим. Про це повідомив народний депутат Ярослав Железняк у Telegram, передають Патріоти України. "Не так гучно, як ви того очікували, але дуже скоро ви побачите парад відставок "за власним бажанням". Т...

Знищення Ка-27 окупантів над Кримом: Офіцер ЗСУ назвав імена "мінусованих" членів екіпажу (фото)

субота, 20 квітень 2024, 14:43

У результаті знищення над тимчасово окупованим росіянами Кримом ворожого корабельного багатофункціонального вертольота Ка-27 ліквідовано чотирьох членів екіпажу. Знищено, зокрема, командира екіпажу Азіза Шаяхметова. Про це повідомив у Telegram "Штірліц...