Будьте здорові! Лікар назвав найкращий продукт для профілактики раку

За словами лікаря, споживання лікопіну асоціюється зі зниженням ризику деяких видів раку, зокрема - раку передміхурової залози.

Одним з кращих продуктів для профілактики раку є брокколі. Про це в ефірі одного з українських телеканалів розповів лікар Олександр М'ясников, передають Патріоти України.

"Офіційно у всіх довідниках, коли читаєш про антиоксиданти, про зниження ризику онкології, - там буде брокколі", - зазначив лікар.
Говорячи про інші продукти, корисні для профілактики раку, Мясников вказав на джерела лікопіну - томати черрі, кавуни, червоні грейпфрути та апельсини, шипшина, червоний перець, червону капусту, спаржу.
Також фахівець рекомендує вживати куркуму, адже в ряду спецій вона володіє найбільш вираженою протираковою дією.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Скоро корабли будут уничтожаться здесь": Партизани розвідали військово-морську базу РФ у Новоросійську

п’ятниця, 19 квітень 2024, 13:17

Партизанський рух "Атеш" провів розвідку військово-морської бази Чорноморського флоту Росії в Новоросійську. Туди РФ перемістила більшість своїх суден з Криму. Про це пише "Атеш" у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України. "Під час розвідки б...

Відома ведуча та співачка розповіла, як жила разом зі Святославом Вакарчуком

п’ятниця, 19 квітень 2024, 13:05

Українська співачка і радіоведуча Соня Сотник поділилася, з ким з шоубізнесу у неї склалися чудові стосунки. В інтерв'ю для YouTube-проєкту ТСН.ua "Наодинці" радіоведуча пригадала, як на початку кар'єри Святослав Вакарчук і гурт "Океан Ельзи" ділили з ...