За словами лікаря, споживання лікопіну асоціюється зі зниженням ризику деяких видів раку, зокрема - раку передміхурової залози.

Одним з кращих продуктів для профілактики раку є брокколі. Про це в ефірі одного з українських телеканалів розповів лікар Олександр М'ясников, передають Патріоти України.
"Офіційно у всіх довідниках, коли читаєш про антиоксиданти, про зниження ризику онкології, - там буде брокколі", - зазначив лікар.
Говорячи про інші продукти, корисні для профілактики раку, Мясников вказав на джерела лікопіну - томати черрі, кавуни, червоні грейпфрути та апельсини, шипшина, червоний перець, червону капусту, спаржу.
Також фахівець рекомендує вживати куркуму, адже в ряду спецій вона володіє найбільш вираженою протираковою дією.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.
12 червня за новим календарним стилем (25 червня - за старим) - день пам'яті преподобного Петра Афонського. Цього дня за старим календарним стилем - день пам'яті преподобного Ісаакія сповідника, ігумена обителі Далматської.
. Петро Афонський жив у VII...
Хто тільки не висловився з приводу прогнозів аналітиків JPMorgan з приводу сценаріїв закінчення війни в Україні. Нагадаю: нам напророчили на 50% "грузинський" сценарій – поступове залишення сам на сам із росією і падіння до її сфери впливу. Інші сценар...