Будьте здорові! Лікар розповів, які продукти згубні для вашого кишечника

В цілому, каже лікар, кишечник "отруює" велика кількість червоного м'яса в раціоні.

Терапевт Томас Фрилинг вказав на продукти, вкрай негативно позначаються на стані кишечника, його бактеріальної флори. Перераховуючи їх, він закликав виключити з повсякденного харчування різні ковбаси, особливо копчені. Ці продукти визнані канцерогенами і значно збільшують ризик розвитку раку кишечника, передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.

В цілому, каже лікар, кишечник "отруює" велика кількість червоного м'яса в раціоні. Він заявив про необхідність його вживання в кількості не більше 500 г на тиждень.
Також шкодять кишковому тракту високі дози цукру. Медик з Німеччини попередив, що вони сприяють зростанню рівня шкідливих бактерій, які витісняють корисні.
Крім того, "отруйними" кишечник продуктами є "погані жири". Лікар рекомендує не використовувати маргарин, мінімізувати споживання майонезу. Їх переробка робить навантаження на кишечник небезпечно високою, зазначив фахівець.
"Кращими інгредієнтами для слизової оболонки кишечника є клітковина, яка міститься в бобових і овочах, а також банани, риба, картопля в мундирі, чорний хліб", - поділився думкою німецький терапевт.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Італія надасть Україні новий пакет військової допомоги - La Repubblica

п’ятниця, 3 травень 2024, 12:27

Уряд прем'єр-міністрки Італії Джорджії Мелоні схвалив надання Україні нового пакету військової допомоги напередодні саміту G7 в Апулії, який розпочнеться 13 червня. Про це повідомляє La Repubblica з посиланням на джерела. Туди має увійти ЗРК SAMP-T, пе...

"Враження на все життя": Скандальна російська блогерка відсвяткувала день народження на Донбасі (відео)

п’ятниця, 3 травень 2024, 12:14

Відома російська телеведуча та блогерка Настя Івлєєва, яка підтримує розпочату Росією криваву війну, порушила мовчання. Путіністка вперше за тривалий час дала інтерв'ю, де розповіла, як "відсвяткувала" своє 33-річчя, передають Патріоти України. Настя І...