В цілому, каже лікар, кишечник "отруює" велика кількість червоного м'яса в раціоні.
Терапевт Томас Фрилинг вказав на продукти, вкрай негативно позначаються на стані кишечника, його бактеріальної флори. Перераховуючи їх, він закликав виключити з повсякденного харчування різні ковбаси, особливо копчені. Ці продукти визнані канцерогенами і значно збільшують ризик розвитку раку кишечника, передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.
В цілому, каже лікар, кишечник "отруює" велика кількість червоного м'яса в раціоні. Він заявив про необхідність його вживання в кількості не більше 500 г на тиждень.
Також шкодять кишковому тракту високі дози цукру. Медик з Німеччини попередив, що вони сприяють зростанню рівня шкідливих бактерій, які витісняють корисні.
Крім того, "отруйними" кишечник продуктами є "погані жири". Лікар рекомендує не використовувати маргарин, мінімізувати споживання майонезу. Їх переробка робить навантаження на кишечник небезпечно високою, зазначив фахівець.
"Кращими інгредієнтами для слизової оболонки кишечника є клітковина, яка міститься в бобових і овочах, а також банани, риба, картопля в мундирі, чорний хліб", - поділився думкою німецький терапевт.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.
Військові КНДР вже перебувають в окупованому Маріуполі та на захоплених росіянами територіях Харківської області. Про це повідомляє CNN із посиланням на джерело в СБУ, передають Патріоти України. За словами співрозмовника, до Маріуполя прибули "технічн...
"Друзі мої, маю багато запитань щодо крайнього ворожого удару по Дніпру балістичною ракетою середньої дальності. Відповідаю: головне – не панікувати, а далі кожен на своєму місці боротися за Україну", - пише лідер українських добровольців Дмитро Ярош н...