Будьте здорові! Лікарі розповіли, які продукти допоможуть уберегтися від коронавірусу

Зміцнення дихальної системи організму може вберегти від тяжкого перебігу хвороби.

Іспанська дієтолог Алехандро Кановас порекомендував ввести в раціон ряд простих продуктів для зміцнення дихальної системи і організму в цілому, що допоможе захистити організм від коронавіруса, передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.

За словами експерта, одним з таких продуктів є курячі яйця. Зокрема, вони містять такі жиророзчинні вітаміни, як вітамін А, а також білки високої якості.

Крім іншого, доктор порекомендував вживати цілісний рис для нормального функціонування мікробіоти кишечника, яка сприяє зміцненню імунної системи і впливає на роботу легенів. При цьому, за словами фахівця, обсяг оброблених продуктів, рафінованого борошна і їжі з доданим цукром необхідно звести до мінімуму.

У свою чергу, глава Іспанськоі спільноти пульмонології та торакальної хірургії Еусебіо Чінер заявив, що в цілому ряді випадків, коли в результаті зараження Covid-19 страждають легені, важкі наслідки можна було запобігти, дотримуючись правильного харчування і дотримуючись режим сну.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Перетворити друге за величиною місто України на сіру зону: Кремль затіяв операцію проти Харкова, щоб з міста втекли люди - ISW

вівторок, 23 квітень 2024, 9:40

Рупори Кремля також використовують занепокоєння щодо майбутньої наступальної операції Росії проти Харкова для проведення скоординованої інформаційної операції, щоб викликати паніку серед українців. . За оцінками ISW, ймовірність успішного наземного нас...

Народні прикмети на 23 квітня: Вранці потрібно виглянути у вікно і запам'ятати, кого першим побачили на вулиці

вівторок, 23 квітень 2024, 7:05

Християни східного обряду відзначають церковне свято 23 квітня на честь мученика Терентія, який відмовився принести жертву язичницьким богам навіть під загрозою тортур. Цей день зазвичай приносить тепло і ясну погоду. За повір'ями, сонце в цю дату вип...