Будьте здорові! Магнітні бурі у листопаді

Фахівці попередили, що потужний шторм триватиме майже п'ять днів.

У листопаді очікуються сильні магнітні бурі, які накриють Землю в кінці місяця і триватимуть не менше п'яти днів. Про це свідчить оновлена інформація від лабораторії рентгенівської астрономії Сонця ФІАН, передають Патріоти України.

Більша частина листопада в геомагнітному плані буде спокійною, а от у третій декаді місяця почнеться справжній геошторм. Починаючи з 20 листопада метеозалежні жителі планети почнуть відчувати погіршення стану здоров'я. 21 та 22 листопада рівень магнітної бурі досягне G1. 23 і 24 листопада хвиля піде на спад, але негативні відчуття будуть ще дуже сильні. Тільки до 25 листопада геомагнітна обстановка заспокоїться.

У ці дні варто уважно поставитися до свого здоров'я людям з хронічними захворюваннями, серцево-судинними недугами, а також тим, у кого є проблеми з кров'яним тиском.

Фахівці радять у ці дні не перенапружуватися, а поїздки і важливі справи – перенести на більш сприятливий час. Варто уникати перевтоми, нормалізувати режим сну, частіше бувати на свіжому повітрі і правильно харчуватися.

Людям з хронічними захворюваннями варто проконсультуватися з лікарем і тримати під руками необхідні препарати.

Сильна магнітна буря може зачепити і тих, хто не схильний до впливу хвиль. Може виникнути головний біль, втома, роздратування і агресивність.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Христа спочатку розіп'яли, а потім стали іконки ліпити. А в Україні рівно навпаки: спочатку зроблять ікону, а потім із задоволенням розіпнуть, - журналіст Асєєв

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:04

"Те саме з "бути героєм" у нашій країні. Христа спочатку розіп'яли, а потім стали іконки ліпити. А в Україні рівно навпаки: спочатку зроблять ікону, а потім із задоволенням розіпнуть. Тож якщо вже вирішите долучитися до ЗСУ, шукайте мотивацію не в сусп...

"Дискусія була дещо гарячою": Міністерку закордонних справ Німеччини помітили під час секретної зустрічі з генсеком НАТО, - ЗМІ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:44

У четвер, 25 квітня, главу МЗС Німеччини Анналену Бербок помітили під час секретної зустрічі з генсеком НАТО Єнсом Столтенбергом, вони просиділи у ресторані готелю Telegraphenamt у Берліні майже три години. Про це повідомляє Bild, передають Патріоти Ук...