Будуть брати участь шість країн НАТО: Піонтковський дав прогноз на випадок затяжної війни в Україні

Будуть воювати шість країн НАТО: Піонтковський дав прогноз на затяжну війну в Україні

Якщо припустити, що війна Росії проти України затягнеться надовго, то на боці ЗСУ встануть солдати як мінімум шести країн НАТО (Польща, Литва, Латвія, Естонія, Фінляндія, Великобританія), певен політолог і публіцист Андрій Піонтковський, передають Патріоти України.

"Для Балтійських країн так само як і для нас, це буде питанням життя або смерті нації. А Великобританія - єдина велика держава, що залишилася у світі. І для британців Україна 2023-го, що бореться сьогодні сам на сам з Путіним, це Англія 1940-го, що боролася сам на сам з Гітлером", - зазначив він.

При цьому він упевнений, що до затяжної війни справа не дійде, що партнери України нададуть ЗСУ все необхідне для успіху весняного контрнаступу: "Кримський міст та інші військові об'єкти загарбників на півострові Крим будуть знищені ударами ракет ATACMS. Після чого недофюрера недоімперії пристрелять як шолудивого пса свої ж подільники".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Америка перш за все": Для Трампа написали посібник, як вчинити з Україню після повернення в Білий дім

субота, 11 травень 2024, 20:24

Ідейні соратники вже готують програмну основу для можливої другої каденції Дональда Трампа. Група трампістів написала книгу, присвячену стратегії "Америка перш за все", в якій серед іншого запропоновано стратегію Трампа-президента щодо російсько-україн...

Густий чорний дим огортає околиці: У Підмосков'ї загорівся склад полікарбонату (відео)

субота, 11 травень 2024, 19:55

У Підмосков’ї - чергова масштабна пожежа на промисловому об’єкті. Цього разу горить склад полікарбонату в Наро-Фомінську. Про це в суботу, 11 травня, повідомили російські пабліки і ЗМІ, передають Патріоти України. "Палає склад полікарбонату на вулиці П...