"Будуть якісь переговори": Таролог поділилась прогнозом, що чекає на Україну восени 2022

Відомий таролог Олена Бюн на своєму YouTube-каналі розповіла, що осінь 2022 року для України буде вирішальною. Йдеться про завершення активної фази бойових дій і переходу до обговорень. При цьому, підкреслює Бюн, Україна буде однозначним переможцем, передають Патріоти України.

"Україна буде заліковувати рани. Рани, біль, страждання, втрати, гіркота. Для цього треба час. Однозначно восени будуть спостерігатися якісь зміни на краще. Буде прийняття відповідальних, правильних, доленосних рішень, без яких шлях України вперед буде вельми скрутним", - коментує Олена.

"Буде вирішуватися ситуація з війною. Все, що стосується війни в Україні. Будуть якісь переговори. Але ситуація буде вирішуватися по справедливості. Україна знайде щось цінне і буде витягувати гіркий досвід з ось цих помилок, які були в минулому. Тут карти говорять, що для країни були довгі очікування, але нас з вами чекає якась нагорода, однозначно. І після всього цього вся надія на нашу з вами мудрість і досвід", - додала таро-експерт.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росія не спромоглася скористатись "вікном можливостей" для прориву: Перший транш допомоги США з 61-мільярдного пакету вже вплинув на ситуацію на фронті, - Дикий

неділя, 28 квітень 2024, 2:35

Перші партії поставок з мільярдного траншу 61-мільярдного пакету допомоги США юридично дооформленої у вівторок, 23 квітня, згідно обіцянок американців, вже перетинають кордон України. Хоча допомога фвзично ще не надійшла, Україна змогла збільшити норми...

У окупантів знов вибухова нічка. - "Еб*ть нас еб*шат": Повідомляють про чергові удари ATACMS по військовим об'єктам в Джанкої, Брянськ атакують БПЛА (відео)

неділя, 28 квітень 2024, 1:45

У ніч проти неділі, 28 квітня, у Джанкої та у Джанкойському районі окупованого Криму пролунав потужний вибух. Про це повідомляє Telegram-канал Кримський вітер, а також Мапа повітряних тривог. . "У Джанкої та Джанкойському районі чули потужний вибух", ...