"Будуть просочуватися малими групами": Російські пропагандисти завели мову про можливий наступ ЗСУ на Брянську область

Українські війська буцімто можуть спробувати влаштувати прорив у Брянській області. Про це пише російський пропагандистський ресурс Readovka, передають Патріоти України.

Ворожі ЗМІ активно просувають наратив, що Україна збирається атакувати Брянську область, щоб скористатись моментом, коли російські військові зосередились на Курщині. "Українські війська можуть просочуватися малими групами у східній зоні дії в Брянській області. Там непрохідні ліси та сільські дороги, які з початком осені перетворилися на натуральне місиво — тобто російській армії буде непросто протидіятиме невеликим підрозділам. Згідно з другою картиною — прорив буде західною зоною активності ЗСУ, де частка лісів менша, а сіл і сіл значно більша, і там противник може спробувати пройти якнайглибше", - побоюються російські пропагандисти.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Яку площу утримує Україна в Курській області, ситуація з наступом в Донецькій області... - Злий Одесит

субота, 12 жовтень 2024, 22:38

Сьогодні 12 жовтня. . Триває 962 доба оборони України проти російської навали. . Відповів на 10 найцікавіших питань глядачів. . Чому окупанти швидко відновлюють свої ресурси? Які можуть бути прогнози війни у 2025 році? Біля Селидового розгортається ...

"Будуть просочуватися малими групами": Російські пропагандисти завели мову про можливий наступ ЗСУ на Брянську область

субота, 12 жовтень 2024, 22:05

Українські війська буцімто можуть спробувати влаштувати прорив у Брянській області. Про це пише російський пропагандистський ресурс Readovka, передають Патріоти України. Ворожі ЗМІ активно просувають наратив, що Україна збирається атакувати Брянську об...