Будуть справжніми щасливчиками: Астролог назвала тих, хто збагатиться 2021 року

Астрологиня Рената Раєвська розповіла про дати народження тих людей, які зможуть добре заробити 2021 року. Саме вони найсприятливіше відчують вплив поєднання Юпітера і Сатурна, яке відбулося 21 грудня 2020 року, передають Патріоти України.

З'єднання Юпітера, що символізує гроші, і Сатурна - великі гроші - це важлива подія не тільки світової економіки. Кишеня кожного жителя нашої планети відчує цей союз. Як відомо, ми вступили в еру Водолія. Коли відбувається інгресія цих 2 планет в один знак, життя починає кардинально змінюватися. Кожен це відчує на собі. Мені вдалося зібрати дати тих, хто особливо відчує на собі це з'єднання.

Отже, ті, хто зможе добре заробити влившись у фінансові потоки наступного року, представлені в каруселі. Якщо ви знайшли свою дату - вам пощастило. Якщо ні - це привід замислитися, чому.

До речі, якщо є дата народження вашого партнера по бізнесу, то створіть з ним якомога більше проєктів. Якщо є начальство - після Нового року негайно біжіть просити підвищення й надбавку до зарплати. Вам чого завгодно вдасться домогтися", - говорить астрологиня.

Дати народження шукайте у фото.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Чекаємо на реакцію диктатора? Лавров несподівано порівняв Путіна із віслюком (відео)

четвер, 16 травень 2024, 13:40

Міністр закордонних справ країни-агресорки Сергій Лавров, відповідаючи на питання журналістів щодо поїздки диктатора Володимир Путіна до Китаю, порівняв останнього із віслюком, а російську делегацію назвав – «ввічливими людьми». Про це пишуть росЗМІ, п...

У супроводі двох поліцейських: Влад Яма здивував несподіваною заявою про своє "повернення" (фото)

четвер, 16 травень 2024, 13:28

Танцівник і хореограф Влад Яма, який від початку повномасштабної війни виїхав до США і більше не повертався в Україну, здивував несподіваною заявою про своє «повернення». Він опублікував у сторіс в Instagram знімок, на якому зображений біля поліцейсько...