"Була інформація про наругу над новонародженим": Про звірства окупантів розповіла українська телеведуча Маша Єфросиніна

Вона зазначила, що надійшла інформація про наругу над новонародженою дитиною. Інформація перевіряється

Маша Ефросинина рассказала об угрозах ее детям и о видеообращениях к  россиянам — видео / НВ

Українська телеведуча Маша Єфросиніна дала інтерв'ю Славі Дьоміну, в якому розповіла про звірства російських окупантів, про вбивства українців і про зґвалтованих дітей, інформують Патріоти України.

"Починати потрібно з судмедекспертизи, яку повинні провести з мертвими українцями, яких зґвалтували, вбили, спалили, а далі або проїхали по них танках, або закопали. Там немає навіть у половини тіл розуміння того, що з ними сталося, в такому вони жахливому стані", - сказала Маша.

Також вона сказала, що її благодійний фонд допомагає жінкам і дітям, які постраждали від окупантів. Єфросиніна займається волонтерством і допомагає жінкам з дітьми.

"Ті діти, які йдуть на контакт, з ними працюють висококваліфіковані фахівці, нейропсихологи. Наймолодшій дитині, яку зґвалтували окупанти - 10 років. Це хлопчик", - додала ведуча.

Також вона зазначила, що надійшла інформація про наругу над новонародженою дитиною. Але поки цю інформацію не перевірили, вона не може її коментувати.

"Я бачила інформацію в мережі, що була наруга над новонародженим", - підсумувала Маша.


Джерело: УНІАН
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Попереду неймовірне приниження Путіна: Експерт назвав очікувану дату знищення Кримського мосту

неділя, 5 травень 2024, 9:28

Про те, що одному з головних символів звитяги кремлівського тирана наближається кінець, натякають не лише військові, палка на сенсації преса, а й навіть стримані зазвичай дипломати. Ветеран російсько-української війни майор запасу НГУ Олексій Гетьман в...

Народні прикмети на 5 травня. З'їжте сирої цибулі. Кому не можна стригти волосся і нігті

неділя, 5 травень 2024, 7:05

Православна церква України вшановує пам'ять великомучениці Ірини та ікони Богоматері "Невипивана чаша". За старим стилем у свято сьогодні вшановують євангеліста Луку, одного з 70 апостолів, учня апостола Павла. . 5 травня наші предки займалися посівам...