"БУЛА КОНТУЖЕНА РАКЕТОЮ HIMARS": "Воін Новороссії" Ґубарєв таки знайшов свою жінку, - Голобуцький

"Воін Новороссіі" Ґубарєв таки знайшов жінку - її затримували для з'ясування, чого вона не виконує робочі обов'язки віце-ґауляйтера Херсонщини (хоча дехто пише, що розбирались з крадіжкою мінімум 60 млн рублєй з бюджету). Ґубарєв пояснює: Катя невинувата, бо "БУЛА КОНТУЖЕНА РАКЕТОЮ HIMARS"))", - написав політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та поділився скріншотом:

"Він абсолютно серйозно вважає це виправданням. Тепер в Росії це, мабуть, буде універсальним поясненням серед колаборантів щодо будь-яких обвинувачень: "контужений/ контужена хаймарсом".))", - додав політтехнолог.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Деградувала до рівня Потапа": Настя Каменських відповіла хейтерам, але обурила їх ще більше (відео)

четвер, 18 квітень 2024, 19:39

Напередодні в соцмережах співачку розкритикували за пісню іспанською та англійською мовами. Каменських опублікувала в Instagram відео, в якому зібрала негативні коментарі фоловерів, але знову нарвалася на хейт, передають Патріоти України. «Не дотепно… ...

Поранений окупант "оцінив на "відмінно" роботу бійців ЗСУ (відео)

четвер, 18 квітень 2024, 19:27

Російські загарбники продовжують ставити «палець вгору» українським операторам безпілотників. Відповідним відео поділився у себе у соцмережах офіцер ЗСУ Анатолій Штефан, передають Патріоти України. На ньому видно, як після знищення FPV-дроном вантажівк...