Була техніка - і немає: Партизани повідомили про успішну диверсію у лавах окупантів на Донеччині

Поблизу села Новокатеринівка на Донеччині агент партизанського руху Атеш у лавах російських окупантів знищив техніку, що виконувала розвідувальні та патрульні завдання. Про успішну диверсію на ворожих позиціях повідомили в Telegram-каналі військового руху Атеш, передають Патріоти України.

Згідно з інформацією, оприлюдненою у неділю, 13 жовтня, російський військовослужбовець, будучи агентом Атеш, провів успішну диверсію, здійснивши підпал броньованої розвідувально-дозорної машини (БРДМ) ЗС РФ на Донецькому напрямку. У результаті ворожу БРДМ було повністю знищено.

«Подібні акції стають дедалі частішими в лавах російської армії», — прокоментували в Атеш диверсію.

За їхніми словами, дедалі більше російських військових розуміють, що їхня роль у війні проти України «зводиться до того, щоб бути гарматним м’ясом».

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Чекаємо на "привіт" від ЗСУ: Північнокорейські військові облаштували полігон поблизу Маріуполя і почуваються там в безпеці, — партизани (мапа)

неділя, 13 жовтень 2024, 22:55

В окупованій частині Донецької області наразі знаходяться військовослужбовці з КНДР. Їх перебування на цій території встановили представники українського партизанського руху, передають Патріоти України. "Повідомляється про активну роботу трьох полігоні...

"Лапті Аладіна" я тут, а ти де?": Речник ЗСУ в Курській області звернувся до одіозного командира кадирівців (фото)

неділя, 13 жовтень 2024, 21:59

Представник української військової комендатури в Суджі Олексій Дмитрашківський зробив красномовне фото біля послання жителів міста до одіозного командира кадирівців Апті Алаудінова. Відповідне фото він опублікував на своїй сторінці у Facebook, передают...