"Були на росТБ "натівські двометрові негри-наркомани" - тепер це "жіночі наркоманські батальйони", - Голобуцький (відео)

"Ймовірно, кремлівський пропагандистський пул обвинуватили у відсутності креативності та закликали проявити фантазію. Зрештою, вони вже 2 роки триндять ту саму брехню, котра вже набридла всім до оскоми. А Путін же, фактично, розпочав виборчу кампанію!" - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Так що, судячи з усього, "товаришів" закликали мобілізуватись і проявити фантазію - інакше 13-ї зарплати до свят не отримають! Ну, "товариші" і проявили: вже як змогли.
Були "натівські двометрові негри-наркомани" - тепер це "жіночі наркоманські батальйони".
--
"Много женщин появилось с украинской стороны. И, соответственно, много их погибает. Говорили ребята, что накрыли какие-то опорники в лесополосе, заходят туда, а там одни бабы лежат. Убитые. Это настолько дикая картина, настолько неестественная, настолько ужасная, что шокирует даже тех, кто воюет. Берут их в плен, они обдолбанные настолько наркотиками, энергетиками и всем остальным, что по несколько дней не приходят в себя. Не могут ни сидеть, ни спать, только стоят, трясутся. Потом, через день-два-три приходят в себя, начинают соображать, где они, что они" (Сєрґєй Міхєєв на СоловьёвLIVE).
--
Ну, з креативом в них слабенько. Все ті ж "наркомани-берсерки" - аж самим лячно. А на тему "жіночих батальйонів" їх, мабуть, наштовхнула інформація ЗСУ, що зараз в армії служить близько 62 000 жінок, кількість значно зросла за 20 місяців. Коротше, так собі в них креатив, на трієчку. 13-ту зарплату, може, і дадуть, але на премію не настарались))".
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Почніть з себе: Відомий економіст розкритикував плани влади знайти додаткові гроші на війну різким підвищенням податків в Україні

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:58

Економіст та публіцист Вадим Новіков поділився своїм рецептом перебудови економіки України на військові рейки, зазначають Патріоти України. "Уряд запропонував Верховній раді значно підвищити податки для фінансування витрат на війну. В ЗМІ і Інтернеті з...

Військові – не раби!

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:11

Ворожі пабліки носять-зловтішаються тезу Стефанчука про те, що до кінця війни не буде демобілізації. “Да паслєднєго укрАінца», оце усе. Але брехня в тому, що вони змішують поняття демобілізації (припинення процесу мобілізації), і звільнення військовосл...