Буремне життя "БНР": Під Бєлгородом після вибуху зійшов із рейок потяг (фото)

У Бєлгородській області РФ, яка межує з Україною, зійшов з рейок вантажний потяг після вибуху на залізниці. Про це повідомив губернатор області В'ячеслав Гладков, передають Патріоти України.

"У Новооскольському міському окрузі внаслідок незаконного втручання в роботу залізничного транспорту сталося сходження з колій локомотива і декількох порожніх вагонів вантажного потяга. Постраждалих немає", - повідомив він.

За словами російського чиновника, наразі пасажирські поїзди, що проходять через цю ділянку, пустили в об'їзд. Гладков додав, що на місці працюють оперативні служби, інформація про наслідки уточнюється.

Зазначимо, що за інформацією російського Telegram-каналу База, подія на залізниці сталася після вибуху. Слідчий комітет РФ повідомив, що зійшов тепловоз вантажного поїзда і 11 вагонів. За цим фактом порушили справу за статтею 205 КК РФ (теракт, що спричинив заподіяння значної майнової шкоди).

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Начальник штабу Сил безпілотних систем Гладкий 26 разів перетинав кордон РФ у 2014-2015 роках, - журрналісти-розслідувачі

середа, 11 вересень 2024, 15:29

Начальник штабу командування Сил безпілотних систем Роман Гладкий перетинав прикордонні пункти РФ під час служби у Командуванні ВМС України у 2014-2015 роках. Про це пише "Телебачення Торонто", передають Патріоти України. Відповідні дані OSINT-команда ...

"Противник зовсім не дурний": На Покровському напрямку ворог хоче оточити наші війська, - експерт

середа, 11 вересень 2024, 14:42

Військовий експерт Сергій Грабський розповів про ситуацію на покровському напрямку, яка залишається надзвичайно складною, передають Патріоти України. «Противник, а він зовсім не дурний, абсолютно свідомо розуміє загрозу можливого флангового удару з рай...