"Був категорично проти "олігархічного" закону": Кошкіна протролила натяк Зеленського, що за стріляниною по автівці Шефіра стоять великі бізнесмени

Журналістка Соня Кошкіна потролила заяву Зеленського у зв'язку з обстрілом автівки радника президента Сергія Шефіра. Свій коментар журналістка написала у своєму Telegram-каналі, зазначають Патріоти України.

"Смішно і гидко читати про "привіти" від олігархів. В Офісі було лише дві особи, які виступають категорично проти "олігархічного закону" в нинішній його редакції. Категорично. Тому що так з олігархами не "борються". Один із них – Шефір", – написала журналістка.

Нагадаємо, раніше прессекретар президента України Сергій Никифоров, заявив, що виконавець замаху на Шефіра, а також замовники та їхні поплічники не зможуть уникнути покарання. Крім того, Никифоров сюди ж дописав і про деолігархізацію, що, мовляв, замах на Шефіра на неї не вплине. Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

"Курс Офісу президента на детінізацію і деолігархізацію України не зміниться, і жодні підступні дії на нього не вплинуть", – заявив речник.

Також ЗМІ повідомляли, що незадовго до інциденту Зеленський і Шефір сильно посварились.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Москва перетвориться на фронтове місто як той Білгород? Скабєєва налякала своїх гостей властивостями озброєнь, які США передають Україні (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 9:52

"Російські пропагандисти ознайомилися зі списком озброєння, яке українці отримають від США, і тепер у прямому ефірі відсувають "червоні лінії" та шукають на карті місце для порятунку своїх сідниць, ближче до Північної Кореї", - іронізує журналіст Юрій ...

Народні прикмети на 25 квітня: Що потрібно зробити для гарного самопочуття, а чого уникати у Марків день

четвер, 25 квітень 2024, 7:05

Народне свято 25 квітня відоме під назвами , Марк ключник, Василь-парильник. Православна церква України 25 квітня за новим стилем вшановувала пам'ять одного з дванадцяти апостолів євангеліста Марка. За старим стилем у свято сьогодні вшановують преподоб...