Був не сам: Дурова вперше після затримання побачили на вулиці в Парижі (фото)

Мільярдер російського походження Павло Дуров вперше після затримання "засвітився" у Парижі, повідомляють Патріоти України.

Як повідомляє видання ParisMatch, Дурова помітили у компанії коханої Юлії Вавілової на Єлисейських Полях. Засновник Telegram оселився в Парижі. Дуров перебуває під судовим наглядом. Йому заборонено залишати територію Франції, і він має внести заставу у розмірі п'яти мільйонів євро.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Експерт-міжнародник спрогнозував, коли США можуть дати дозвіл на удари вглиб РФ

неділя, 1 вересень 2024, 22:00

Експерт Ради зовнішньої політики "Українська призма" Олександр Краєв припустив, коли США можуть дати Україні дозвіл на застосування далекобійної зброї по об’єктах вглиб території РФ, передають Патріоти України. Зокрема він зазначив, що Україна вже зроб...

У 2024-му ідейних російських агентів в Україні вже немає. Або сидять, або в могилі, або втекли, - політолог Загородній

неділя, 1 вересень 2024, 21:40

"Цікаво простежити еволюцію російських агентів. Якщо буде час, гляньте повідомлення СБУ від 2022 року до нинішнього часу. У 2022-му мова йшла в основному про ідейних любителів "русского мира". Так, вони крали гроші, брехали "московському центру" і так ...