Був забитий замовленнями для війни: У Смоленську БПЛА атакували авіазавод (відео)

У російському Смоленську БПЛА атакував авіазавод, на якому виготовляють "Як" і деталі до нього. Міноборони завантажило завод держзамовленням до 2025 року. Відео безпілотника та удар опублікували російські опозиційні телеграм-канали, передають Патріоти України.

Повідомляється, що на території заводу також знаходиться аеродром "Північний", на якому базується експериментальна льотно-випробувальна станція авіазаводу.

Відповідно до інформації, розміщеної на сайті Смоленського авіазаводу, його основні напрямки діяльності – серійне виробництво виробів, розроблених на підприємствах корпорації "Тактичне ракетне озброєння"; виготовлення за індивідуальними замовленнями літаків Як-18Т, СМ-92Т у різних модифікаціях; технічне обслуговування літаків Як-18Т, виготовлення запчастин до літаків Як-40, Як-42.

У жовтні 2022 року влада регіону повідомляла, що Міноборони завантажило завод держзамовленнями до 2025 року, а обсяг його продукції за кілька років зросте вчетверо.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Змінитися, аби перемогти

понеділок, 20 травень 2024, 9:23

Війна – це мистецтво так використати сприятливі умови, щоб здобути найбільшої сили і впливу, виходячи з ситуації (Сунь Цзи). Часто доводиться чути: «Війна – це математика». . Особи, здебільшого далекі від воєнної теорії (а тим більше від практики)...

DeepState: Російські окупанти просунулися в районах 10 населених пунктів

понеділок, 20 травень 2024, 8:36

Російські окупанти мали деякі успіхи на Запоріжжі, а також на Донеччині й Харківщині. Аналітики DeepState повідомляють, що протягом 19 травня зафіксовано просування росіян біля 10 населених пунктів України. "Ворог просунувся південно-східніше та півден...