Били битою і палили газовою лампою: На Київщині чоловік жорстоко розправився з коханцем своєї дружини

Чоловік разом з друзями викрав коханця дружини і жорстоко над ним знущався.

У Переяслав-Хмельницькому Київської області чоловік викрав ймовірного залицяльника своєї дружини, так як запідозрив її у зраді. Щоб з'ясувати всі подробиці, він привернув до скоєння злочину своїх товаришів, а жертву піддав страшним тортурам, передають Патріоти України з посиланням на пресслужбу поліції Києва.

Зловмисник разом з товаришами напали на 38-річного чоловіка, одягнувши маски з прорізами. Вони зайшли до нього додому, побили його, наділи на руки наручники, а на голову поліетиленовий пакет. Після цього – завантажили його в багажник автомобіля і відвезли в невідомому напрямку.

Після прибуття на місце, викраденого піддали тортурам. Його били дерев'яною битою по голові, а також палили по стегнах газовою лампою. Через кілька годин знущання припинилися, і викрадачі відпустили чоловіка додому.

Він звернувся в поліцію і після проведення оперативно-розшукових заходів поліцейські встановили особу зловмисника – ним виявився 43-річний житель Переяслава-Хмельницького.

За даним фактом відкрито два провадження – за ч. 2 ст. 127 і ч. ст 2. ст. 146 Кримінального кодексу України (Катування та викрадення людини). Підозрюваному оголосили про підозру і в якості запобіжного заходу суд обрав йому цілодобовий домашній арешт.

Постраждалий чоловік на даний момент знаходиться на лікуванні, так як у нього діагностовано множинні травми. Поліція Переяслав-Хмельницького проводить слідчі заходи, щоб встановити інших учасників злочину.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Христа спочатку розіп'яли, а потім стали іконки ліпити. А в Україні рівно навпаки: спочатку зроблять ікону, а потім із задоволенням розіпнуть, - журналіст Асєєв

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:04

"Те саме з "бути героєм" у нашій країні. Христа спочатку розіп'яли, а потім стали іконки ліпити. А в Україні рівно навпаки: спочатку зроблять ікону, а потім із задоволенням розіпнуть. Тож якщо вже вирішите долучитися до ЗСУ, шукайте мотивацію не в сусп...

"Дискусія була дещо гарячою": Міністерку закордонних справ Німеччини помітили під час секретної зустрічі з генсеком НАТО, - ЗМІ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:44

У четвер, 25 квітня, главу МЗС Німеччини Анналену Бербок помітили під час секретної зустрічі з генсеком НАТО Єнсом Столтенбергом, вони просиділи у ресторані готелю Telegraphenamt у Берліні майже три години. Про це повідомляє Bild, передають Патріоти Ук...