"В Мачулищах подорван самолет ДРЛО А-50", - ​BYPOL

Инициатива BYPOL сообщает (https://t.me/bypol/617), что «сегодня утром на военном аэродроме "Мачулищи" был совершен подрыв российского военного самолета ДРЛО А-50».

По данным BYPOL, повреждены передняя и центральная части самолёта, авионика и радиолокационная антенна.

«Повреждения серьезные, самолёт точно уже никуда не полетит. Происшествие произошло во время работы вблизи данного самолёта снегоуборочной техники. […] Беларуские партизаны последовательны в изгнании фашистов со своей земли», - пишет инициатива.

Таким образом BYPOL подтвердил и значительно дополнил информацию, которую ранее опубликовал (https://t.me/Hajun_BY/6498) «Беларускі Гаюн (https://t.me/Hajun_BY/)», что повреждён борт А-50.

Джерело

Опубликовал: Андрій Савчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 9 травня. Побалуйте дітлахів - день Миколая Весняного спонукає до цього не менш Зимового

четвер, 9 травень 2024, 7:05

Православна церква України 9 травня за новим стилем відзначає перенесення мощей Миколая Чудотворця. У народі це свято відоме як Миколай Весняний або Миколай Літній. За старим стилем у свято сьогодні вшановують праведну Глафіру Амасійську. На Миколая Чу...

Огляд... активні напрямки, Східна операційна зона - Костянтин Машовець

четвер, 9 травень 2024, 5:00

1. Куп'янський напрямок... Противник продовжує наступальні дії з метою виходу до бар'єрного рубежу по річці Оскіл на ділянці між Куп'янськом та Боровою. Зокрема: . - Передові підрозділи перегрупованого в район с.Синьківка 7-го окремого мотострілецьког...