Битва за СБУ: "Команда Зе пішла в рознос. У середу на Банковій побилися Баканов і Богдан. Богдану вибили зуб... Богдан з тих пір на роботу не виходить", - журналіст

Автор наголошує, що це означає важливу перемогу Коломойського за вплив на правлячий режим

Глава СБУ Іван Баканов "вибив зуб" керівнику Офісу президента Андрію Богдану щодо кадрових призначень. Про це повідомляє журналіст Станіслав Речинський, зазначають Патріоти України.

“Команда Зе пішла в рознос. У середу на Банковій побилися Баканов і Богдан. Богдан з тих пір на роботу не виходить. Причина конфлікту – призначення начальника ГСУ (Головне слідче управління СБУ). Богдан хотів Нескоромного. Баканов – Вовка. Богдану вибили зуб”, – написав він.

Також Речинський додав, що президент Володимир Зеленський підписав заяви на звільнення двох заступників голови Спецслужби.

“Крім того, Зе підписав подання Баканова на звільнення двох заступників голови. Бухарєва (Перший заступник Баканова, – ред.) і Нескоромного (Заступник Баканова, – ред.). Дублика (Анатолій Дублик – заступник голови СБУ, – ред.) не підписав. Баканов – це Коломойський. І він зараз фактично керує СБУ. І це погано”, – резюмував журналіст.

Інформацію про конфлікт двох керівників підтвердила і журналіст Соня Кошкіна:

"Фактаж весь подтверждаю - проверила.
И по Богдану тоже.
Оценки и акценты у меня несколько иные, но пока оставлю их при себе - сейчас важен именно фактаж.

П.с. Вспомнила почему-то как в далеком 2003-м (если не в 2002-м, давно, короче) Медведчук и Левочкин тоже подрались в АП. Сцепились в лифте.
Глава АП МЕдведчук тогда (как и сейчас впрочем) слыл демоном номер один, а первый помощник Президента Кучмы Левочкин считался там чуть ли не главным демократом и прогрессивным человеком.
Терпеть друг-друга ненавидели.
А щас ниче, в одной фракции.
Время лечит)))
Ещё с Левочкиным Шуфрич дрался. В Звездном, после совещания фракции с Януковичем. Аппаратные разборки. Зарядить-то он ему зарядил, но скоро Левочкин сделал так, что Шуфрич перестал быть главой МЧС и на несколько лет из политики вовсе выпал.
Сегодня у них тоже тишь-гладь-благодать.

Так что ничто не вечно под луной)"

Незабаром і сам Богдан відреагував на повідомлення журналістів про свою бійку з Бакановим, реакція "правої руки" Зеленського знов була у притаманному йому стилі.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

В нагороду отримав грамоту: Одеський ексдепутат передав російській ФСО свою колекцію раритетних авто (фото)

середа, 24 квітень 2024, 22:02

Колишній депутат Одеської міської ради передав колекцію раритетних автомобілів на так звану виставку для федеральної служби охорони в столиці країни-агресора Москві, йому оголосили про підозру у пособництві ворогу. Про це повідомила Одеська обласна про...

Небезпека необережних рухів у тумані

середа, 24 квітень 2024, 21:20