Бив молодшу дитину й не тільки: Мати дітей Павла Дурова подала на нього до суду

Мати трьох дітей засновника та генерального директора Telegram Павла Дурова, подала на нього до суду у Швейцарії. Серед причин – невиплата аліментів. Про це повідомив Forbes, посилаючись на судові документи, передають Патріоти України.

Видання зазначає, що загалом Ірина Болгар подала три судові позови. В одному з них говориться, що Дуров застосовував насильство до їхнього молодшого сина, який народився 2017 року. Також перераховано п'ять інцидентів, які нібито сталися у 2021-2022 роках та призвели до струсу мозку та порушень сну у дитини.

Наступний позов Болгар про опіку над дітьми і Дуров його не заперечував. Повідомляється, що обидва позови було подано через кілька місяців після того, як мати дітей Дурова заявила, що він перестав виплачувати їй 150 тисяч євро на місяць як аліменти.

Адвокат Дурова відмовився від коментарів виданню. Адвокат Болгар заявив, що у червні 2024 року вона також подала до Дурова цивільний позов про аліменти.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Будівельна піраміда та власний "кишеньковий" банк: Ексдепутат міськради Чернігова залишив без квартир сотні людей

середа, 28 серпень 2024, 15:02

У Чернігові розгорівся масштабний будівельний скандал: власник будівельної компанії "Основа-Буд-7" та уже колишній депутат міської ради Юрій Тарасовець залишив сотні чернігівців без житла, не виконавши зобов'язань перед покупцями. Збитки оцінюються орі...

Влада запевняє, що це - фейк: У Рязанській області РФ виникла пожежа в районі ГРЕС (відео)

середа, 28 серпень 2024, 14:50

У районі Рязанської ГРЕС у Росії виникла пожежа. Очевидці повідомляють, що перед загорянням чули «хлопок», пише Telegram-канал Astra в середу, 28 серпня. У Мережі з’явилися кадри з пожежею, на яких видно задимлення біля станції, передають Патріоти Укра...