Бив та принижував: Головного військкома Рівненщини затримали за знущання над підлеглими (відео)

Керівник Рівненського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Сергій Луцюк затриманий. Про це повідомила "Українська правда" з посиланням на джерела в органах прокуратури та ДБР, передають Патріоти України.

У розпорядженні УП також є відео із телефона затриманого. На ньому воєнком б'є та принижує свого підлеглого. Вони розмовляють про наркотики. Про офіційну причину затримання Луцюка правоохоронці обіцяють повідомити згодом.

23 липня президент України Володимир Зеленський дав термінове доручення створити комісію для перевірки всіх війкомів в усіх регіонах України, щоб вони «не ганьбили нашу державу і пам’ять героїв, які гинуть на фронті».

25 липня Зеленський повідомив про «невтішні результати» перевірки військкомів. «Сьогодні представили мені деякі попередні результати перевірки інших воєнкомів, окрім колишнього одеського. І невтішні результати. Звичайно, правоохоронці реалізують їх у законний спосіб, і суспільство все побачить», — сказав він у своєму відеозверненні.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Початок переговорів з ЄС: Починайте виконувати!

п’ятниця, 28 червень 2024, 1:07

Початок переговорів про вступ до ЄС – це не подарунок для влади і не приз глядацьких симпатій. Це – визнання героїчної боротьби української Армії за підтримки Народу. Але це також – певне, остання сходинка, на яку пускають авансом. Далі – дуже складна ...

Генерала Содоля навмисно злили! Безугла здала військову таємницю. Атакують Сирського / Снєгирьов

п’ятниця, 28 червень 2024, 0:35

Президент Володимир Зеленський ухвалив рішення замінити командувача Об’єднаних сил Збройних Сил України генерал-лейтенанта Юрія Содоля на бригадного генерала Андрія Гнатова. Напередодні начальник штабу бригади Нацгвардії "Азов" Богдан Кротевич звернувс...