Чарівна у своєму нахабстві позиція: мир буде неможливий, Україна буде зруйнована - якщо ми не припинимо притягати зрадників до кримінальної відповідальності, - Голобуцький

"Чим ближче Швейцарія (і потім, очевидно, Саудівська Аравія) – тим більше з'являється «стурбованих долею народу і України, якщо війна не припиниться» персонажів. Як, наприклад, окремі філософи-експерти", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Що вже знов виступають з пропозиціями «пом'якшити ставлення до людей з іншою думкою», внутрішньо примиритись, знайти спільного для всіх лідера, який би закликав до миру з Росією і до «громадянського миру в Україні» (це, очевидно, евфемізм до припинення судового переслідування колаборантів).

Те, що декого наздоганяє правова відповідальність за співпрацю з ворогом і співучасть у руйнації територіальної цілісності й суверенітету, вже почали називати «недалекоглядним і недопустимим розколом у суспільстві», «розбратом» тощо.

Чарівна у своєму нахабстві позиція: мир буде неможливий, Україна буде зруйнована – якщо ми не припинимо притягати зрадників до кримінальної відповідальності відповідно до ККУ.
Загалом ми зараз спостерігаємо доволі різкі зрушення в інформаційно-пропагандистській сфері.

Дотепер «не допустити війну до останнього українця і до повного руйнування України» закликали тільки кремлівські офіційні пропагандисти на кшталт Скабєєвої і Соловйова, а також величезна фабрика ботів під кожною новиною і кожним дописом «інфлюенсерів», перепрошую за слово. А зараз починають підключати «ні рибу, ні м'ясо» з тих експертів, що не втекли до Росії (здебільшого, через повну їхню нікчемність – вони реально мало кого цікавили).

Тепер подібні персонажі поволі виповзають з тіні з відвертими натяками, що не проти стати новими «партнерами у побудові російської імперії» (за словами однієї відомої «хорошей русской»). Пропозиції власних послуг поки виглядають не надто нахабно, але щось же вони відчули у повітрі, десь їм засмерділо непоганим фінансуванням...".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Дивовижне життя Івана Підкови. Козацький ватажок, що шаблею здобув трон господаря Молдови і був підло страчений у Львові за наказом короля, щоб врятувати Польщу від помсти султана

субота, 27 липень 2024, 18:15

Лідери козацтва пізніших часів відтіснили в пам'яті народу відчайдушного і умілого отамана, що з купкою запорожців став одним з вершителей доль Східної Європи і підняв роль українського козацтва до небувалих до того висот, перевершивши Байду Вишневецького

Жирна ціль для українських ударів: Що відомо про аеродром "Дягілєво", котрий вночі розносили в друзки БПЛА

субота, 27 липень 2024, 16:00

У Рязанській області Росії сьогодні вночі, 27 липня, гриміли вибухи. Росіяни повідомляли про роботу ППО по безпілотниках у районі НПЗ і біля військового аеродрому "Дягілєво", де розташовані бомбардувальники Ту-22М3 . Патріоти України пропонують ознайо...