Час рудих: Які кольори волосся стануть наймоднішими протягом весни-2023

Найпопулярнішим буде мідно-коричневий відтінок

На носі весна. Майже всі жінки задумуються, як оновити, освіжити свою зовнішність. Перше, що спадає на думку - волосся. Хтось змінює стрижки, а хтось експерементує з кольорами. Пропонуємо ознайомитися з п'ятьмя відтінками волосся, які будуть модними 2023 року.

У моду повернувся рудий колір волосся. Найпопулярнішим буде мідно-коричневий відтінок. Тільки це не кричущий мідний колір, а дуже тонкий, теплий і ніжний. Ви можете зробити цей колір світлим або темним. Це допоможе підібрати відтінок, який ідеально підходить до вашого обличчя.

Модне фарбування 2023-го важко уявити без теплого каштанового відтінку. Стилісти називають цей колір волосся "дорога брюнетка". Теплий каштановий дійсно дуже популярний, пасує майже всім. Тільки ніяких холодних ноток – акцент потрібно робити саме на теплі тони.

У моді буде теплий каштановий відтінок
У моді буде карамельний блонд. Це універсальний колір волосся, який підходить практично всім жінкам, тому заслуговує на особливу увагу. А все завдяки чудовому балансу між холодними і теплими відтінками. Цей природний блонд стане знахідкою для тих, хто давно мріяв освітлити волосся, але не готовий до кардинальних кроків.
Модний відтінок блонду – карамельний
Ще одне фарбування 2023-го – це "Поцілунок сонця". В основі цього кольору – сонячні і маслянисто-золоті тони. Вони стануть величезним трендом для весни і літа.
Автор: krasainfo.com
Модне фарбування 2023-го "Поцілунок сонця"
У моду повертається чорний колір волосся. Він підійде далеко не всім, тому перед фарбуванням порадьтеся з колористом, який саме відтінок чорного пасуватиме. Темне волосся може візуально робити шкіру обличчя білосніжнішою, сяючішою, а до загалонього образу додасть темпераменту.
У моду повертається чорний колір волосся
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У Скадовську пролунав вибух: Колаборант Сальдо заявив про удар HIMARS

субота, 18 травень 2024, 16:30

У тимчасово окупованому Скадовську на Херсонщині вранці 18 травня пролунали вибухи, інформують Патріоти України. Як пише "Суспільне", перший вибух пролунав близько 9 ранку, а через 15 хвилин – прогримів повторний вибух. Так званий очільник окупаційної ...

Якби я був Зеленським, я би сказав Заходу: "Пішли ви в дупу. У мене є фахівці – ядерну зброю ми зробимо", - харківський волонтер

субота, 18 травень 2024, 16:17

Україна має стати сильною країною, щоб ні від кого не залежати, вважає харківський бізнесмен і волонтер Юрій Сапронов. Про це він сказав в інтерв'ю головній редакторці видання "ГОРДОН" Олесі Бацман, передають Патріоти України. На його думку, в ситуації...