Час вседозволеності Павла закінчився: за його дії також несе відповідальність митрополит Онуфрій, - митрополит ПЦУ Драбинко

Митрополит ПЦУ Олександр Драбинко зазначив, що саме за дорученнями митрополита Онуфрія діяв митрополит Павло. Про це він сказав в ефірі телеканалу "Еспресо", передають Патріоти України.

"Час вседозволеності, який був у владики Павла закінчився, попри його зв'язки з олігархами й політиками. Все колись завершується, і тут воно закінчується логічно. Митрополит Павло не є очільником Лаври. Він людина, що керує справами від імені настоятеля. Відповідальність має також нести керівництво Лаври", - зауважив Драбинко.

Митрополит Драбинко нагадав, що владика Павло не є керівником релігійної організації УПЦ (МП) Києво-Печерської лаври. Керівником Лаври є настоятель УПЦ (МП) митрополит Онуфрій Березовський.

"Саме за його дорученням діяв владика Павло. Якщо є дії, які звершує владика Павло, то за ці дії також само несе відповідальність його керівник - владика митрополит Онуфрій", - додав Драбинко.

Джерело: Еспресо.ТV
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Скоро корабли будут уничтожаться здесь": Партизани розвідали військово-морську базу РФ у Новоросійську

п’ятниця, 19 квітень 2024, 13:17

Партизанський рух "Атеш" провів розвідку військово-морської бази Чорноморського флоту Росії в Новоросійську. Туди РФ перемістила більшість своїх суден з Криму. Про це пише "Атеш" у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України. "Під час розвідки б...

Відома ведуча та співачка розповіла, як жила разом зі Святославом Вакарчуком

п’ятниця, 19 квітень 2024, 13:05

Українська співачка і радіоведуча Соня Сотник поділилася, з ким з шоубізнесу у неї склалися чудові стосунки. В інтерв'ю для YouTube-проєкту ТСН.ua "Наодинці" радіоведуча пригадала, як на початку кар'єри Святослав Вакарчук і гурт "Океан Ельзи" ділили з ...