"Часовий лаг інформування Путіна становить близько трьох тижнів", - Голобуцький

"Путін на зустрічі з їхніми "воєнкорами", крім решти маячні, ще й ляпнув про Залужного: "інформація є, що він загинув, але треба перевіряти". При тому Путін це казав цілком серйозно, з впевненістю в своїх даних. Отже, він дійсно перебуває якщо не в інформаційному вакуумі, то в жорстко контрольованому середовищі: інформація до нього доходить далеко не вся і далеко не одразу", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Скажімо, фейк щодо Залужного Росія запустила тижнів три тому, і тоді ж цей фейк було спростовано. А Путіну поки тільки доповіли першу половину - про "можливу загибель".
Отже, часовий лаг інформування Путіна становить близько трьох тижнів.
В цей період інформацію пересіюють, коригують, форматують на користь тих чи інших груп. Але Путін при тому абсолютно впевнений в точності і повноті інформації і в лояльності своїх джерел.
Це насправді дуже непогана для нас ситуація. Самі подумайте: про яку гіпотетичну перемогу Росії може йтись, якщо її головнокомандувач (котрий жорстко підкреслює, що всі важливі рішення щодо війни приймає тільки він і ніхто інший) отримує кастровану і підправлену інформацію через три тижні після події. Оперативність рівня "сцарь", як то кажуть".
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Пекін намагався це приховати: У Китаї затонув новітній атомний підводний човен

четвер, 26 вересень 2024, 21:54

Китай намагався приховати затоплення новітнього підводного атомного човна. Про це повідомляє The Wall Street Journal, передають Патріоти України. За інформацією видання, навесні 2024 року в Китаї затонув новітній атомний ударний підводний човен. Інциде...

"Росіяни завжди відслідковують інформацію у публічному просторі": Військовий різко висловився про заяви щодо виходу ЗСУ з Вугледару

четвер, 26 вересень 2024, 21:28

Українські бійці замість того, щоб воювати за Вугледар, через "всіляких корисних дурнів, політиків" змушені спростовувати їхні заяви. Про це в ефірі "КИЇВ24" сказав Іван Тимочко, військовослужбовець, голова Ради резервістів Сухопутних військ Збройних с...