Часткова мобілізація: Злий Одесит назвав Путіна "імпотентом" та передрік бунти в РФ

Підписавши указ про часткову мобілізацію в Росії, президент РФ Володимир Путін не вирішив жодної проблеми, а створив передумови для десятка нових. Таку думку висловив військово-політичний оглядач групи "Інформаційний спротив" Олександр Коваленко (Злий Одесит), передають Патріоти України.

"Напівзаходи політичного імпотента. Саме так я можу охарактеризувати підписання Путіним указу про часткову мобілізацію в Росії. Російська армія зараз перебуває у критичній ситуації через відсутність повноцінної компенсації втрат, які вона несе в Україні. Прихована мобілізація добровольців – не допомагає, зеки, що збираються по виправних колоніях, так само не вирішили питання", – зазначив Коваленко.

"Сьогодні вранці президент Росії оголошує часткову, а не загальну, мобілізацію в країні. Часткову мобілізацію, яка так само не вирішить абсолютно ніяких проблем російської армії. Ні кількісних, ні професійних, ніяких. А навіть більшою мірою їх додасть. Адже, так чи інакше, а це буде примусова форма мобілізації. А там де примус, завжди знаходиться місце непокори", – додав експерт.

Коваленко прогнозує, що поступово в новинних стрічках російських ЗМІ будуть з'являтися повідомлення про відмовників, дезертирів та бунти на рівні підрозділу або навіть військової частини.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Зеленський готовий! Припинити удари по НПЗ росії в обмін на... Ця угода врятує Україну

п’ятниця, 19 квітень 2024, 8:05

Удари українських безпілотників по російських НПЗ виявилися більш дієвими, ніж захіні санкції. Але неочікувано для всіх на захист Росії виступили… США. Представники Штатів заявляють, нібито знищення російської нафтопереробної галузі негативно вплине на...

Народні прикмети на 19 квітня. Розпочата цього дня справа принесе позитивний результат

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 19 квітня за новим стилем вшановує пам'ять преподобного Іоанна Старопещерника, мученика Феона і патріарха Трифона Константинопольського. За старим стилем у свято сьогодні вшановують патріарха Євстихія Константинопольського. ...