"Чаус говорить те, що йому наказали. Наказали особи, які самі НЕ знають, як виглядає особа, що пройшла по бездоріжжю 50 км в одних трусах", - Дмитро Вовнянко

Очевидно, за кого має своїх прибічників ЗЕвлада...

"Суддя Чаус заявив, що його вкрали з метою вбивства і що він пройшов 50 км, перш ніж був затриманий поліцією, звідки його прийняла СБУ. Панове, я опускаю все інше. Зверніть увагу на цю частину заяви. Він говорить, що пройшов 50 км!" - пише блогер та журналіст Дмитро Вовнянко на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Я не дивуюся, що Чаус несе таку мачню. Він - городянин. Він явно ніколи не захоплювався туризмом. Для нього що 1,5 км перед виходом на шашлики, що 50 км по бездоріжжю - одне рябе. Він просто не розуміє про що торочить.
А я вас прошу прдивитися до фото де Чаус сидить у відділку поліції, і звернути увагу на таку деталь. Шкіра Чауса - як у типового міського інтелігента. Це не засмагла/загрубіла шкіра селянина. Це не обвітрена потерта шкіра військового чи спортсмена-екстримала. Чаус - рожевий мов немовля.
І цей рожевий Чаус - НЕ обгорілий. НЕ посічений гілками. НЕ з обдертими руками і ногами.
Це тіло в одних трусах пройшло 50 км? А може воно ще й з ворогами билося по дорозі? Може воно ще й з пут вивільнялося?
Так - не буває. Це я вам кажу, як колишній боєць-реконструктор і учасник багатьох польових реконструкторських ігор. Я всю юність пролазив з рюкзаком по лісу. Як виглядає людина, яка в трусах пройшла по пересіченій місцевості бодай 5 км - я знаю не з чуток.
Чаус бреше. Навіщо? Відповіді - очевидні. Чаус говорить те, що йому наказали. Наказали особи, які так само НЕ знають, як виглядає особа, що пройшла по бездоріжжю 50 км в одних трусах. На відміну від спецназу СБУ. Це очевидно.
Так само як очевидно, за кого має своїх прибічників ЗЕвлада. І логічно ж насправді. Якщо лох ведеться - чому б не розвести? Байкою про міщанина, що пройшов 50 км по бездоріжжю, без жодної подряпини".
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

ATACMS полетять по Кримському мосту - Тарас Березовець

субота, 27 квітень 2024, 0:30

"Щойно президент США Джо Байден встиг поставити підпис під документом про виділення Україні рекордної за обсягом допомоги - а виявилося, що фахівці з Пентагону вже розгорнули логістику, підготували і розподілили допомогу по складах у Німеччині й Польщі...

Чи це останній пакет допомоги від США? Чому ми маємо працювати з усіма заради України - Марина Данилюк-Ярмолаєва

субота, 27 квітень 2024, 0:15

"Міністр МЗС Дмитро Кулеба визнав, що в України немає плану Б на випадок перемоги Дональда Трампа на виборах президента США. Це досить недалекоглядно, з огляду на те, що колишній президент має упереджені погляди на Україну. А більш ніж половина республ...