Чекаємо на реакцію диктатора? Лавров несподівано порівняв Путіна із віслюком (відео)

Міністр закордонних справ країни-агресорки Сергій Лавров, відповідаючи на питання журналістів щодо поїздки диктатора Володимир Путіна до Китаю, порівняв останнього із віслюком, а російську делегацію назвав – «ввічливими людьми». Про це пишуть росЗМІ, передають Патріоти України.

Журналіст пропагандистського телеканалу «Росія 1» поставив питання Лаврову про теми, які обговорюватимуть лідери РФ та Китаю у неформальній обстановці. Міністр відповів, що не знає, про що особисто говорити Путін і Сі. «Знаєте, як кажуть на Сході, гість – віслюк господаря. Усі програми, звичайно, залежать від тих люб'язних пропозицій, які китайський президент, його команда зробили нашому президенту. Всі ці деталі були узгоджені по лінії протоколу, тож усе залежить від господарів. А ми ввічливі люди, тим більше в гостях», – сказав Лавров.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Огляд карти бойових дій за 4 жовтня 2024 року - Злий Одесит

субота, 5 жовтень 2024, 0:40

4 жовтня. Триває 954 доби героїчної оборони України від російської агресії. . Російські окупанти, після захоплення Вугледара, посилили тиск на Курахове. Удари по місту свідчать про намір просування на Максимільянівку. Окупанти формують південний фланг...

У Молдові через порт Джурджулешти може повторитися "кримська" спецоперація лютого 2014 року, - журналіст

п’ятниця, 4 жовтень 2024, 22:02

"Важливо! У Молдові через порт Джурджулешти може повторитися "кримська" спецоперація лютого 2014 року. Потрібне негайне превентивне реагування України й Румунії. Просимо поширення", - пише журналіст та головний редактор BlackSeaNews Андрій Клименко на ...