Чекають на "фахівців із Москви": Тіло Навального перебуває в морзі окружної клінічної лікарні Салехарда. На ньому виявили синці, - росЗМІ

Тіло російського опозиціонера Олексія Навального перебуває в морзі окружної клінічної лікарні Салехарда. Місцеві патологоанатоми поки не проводили розтин, оскільки, ймовірно, чекають на фахівців з Москви. Крім того, на тілі політика виявили синьці. Про це із посиланням на власні джерела повідомляє Новая газета Европа, передають Патріоти України.

Як пише видання, тіло російського опозиціонера доставили в лікарню ввечері 16 лютого, але розтин поки не провели. Крім того, вхід у морг наразі охороняють правоохоронці. Журналісти припускають, що місцевим патологоанатомам заборонити проводити розтин до прибуття фахівців із Москви.

За інформацією Новой газеты, в Салехард із Москви зазвичай прибувають лише два рейси, проте місцевий таксист повідомив журналістам, що ввечері 17 лютого в місцевому аеропорту приземлилися два борти поза розкладом.

«Невеликі літаки, на них до нас частенько різні олігархи на полювання прилітають. Перший джет сів близько шостої вечора, його зустрічали машини Слідчого комітету. А другий прилетів години за півтори. Я сам особисто не бачив, хто на ньому прибув, але колеги говорили, що з літака вийшли чоловік вісім, пройшли в будівлю аеропорту. І хтось їх забрав, тому що пасажирами таксі ввечері 17-го лютого були тільки ті, хто прибув рейсовими літаками», — цитує видання працівника місцевої служби таксі.

Також на тілі Навального начебто виявили синці, отримані ним за життя. Але не від побоїв, а внаслідок інших дій. «Як співробітник швидкої з доволі великим стажем, можу сказати, що такі ушкодження, як описували їх ті, хто бачив, з’являються від судом — людина б'ється в конвульсіях, її намагаються втримати, а судоми бувають дуже сильними, ось синці й з’являються. А ще говорили, що на грудях у нього теж синяк є. Але такий, який з’являється у зв’язку з непрямим масажем серця», — цитує видання своє джерело у місцевій швидкій.

17 лютого команда Олексія Навального заявила, що його тіла немає у морзі Салехарда.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росіяни захопили чергове село на Покровському напрямку, - DeepState (мапа)

субота, 27 липень 2024, 9:20

Російські військові окупували село Вовче Покровського району Донецької області. Про це повідомляють аналітики проєкту DeepState, передають Патріоти України. "Ворог захопив Вовче та просунувся в Яснобродівці, Красногорівці, біля Діброви та Желанного", ...

Народні прикмети на 27 липня. На Пантелеймона-цілителя українці здавна моляться за поранених військових. Того, хто порушує заборони цього дня, може спіткати пожежа

субота, 27 липень 2024, 7:05

27 липня за новим церковним календарем (9 серпня за старим) - день пам'яті великомученика Пантелеймона, цілителя. За старим календарним стилем - день пам'яті святих отців шести Вселенських соборів і преподобного Стефана Махрищського. . Пантелеймон нар...