Чекати ще довго: Відомий окультист назвав дату смерті Путіна

Вже в серпні 2022 року почнеться сильне погіршення здоров'я президента Росії Володимира Путіна. Про це розповів російський філософ і окультист Андрій Космач в інтерв'ю з правозахисником Марком Фейгіним, передають Патріоти України.

Разом з тим, експерт упевнений, що стан здоров'я Путіна сильно погіршиться, але перевороту в РФ не буде. "У серпні почнеться сильне погіршення здоров'я нашого суверена, що підтверджують дуже багато факторів, включаючи його натальную карту і так званий солярний гороскоп. Справа в тому, що ми навіть знаємо хвилину народження суверена, що є великою рідкістю. А з серпня по кінець жовтня почнеться процес відходу суверена від влади і з влади. Де-юре він залишиться президентом, а де-факто вся повнота влади перейде в руки так званого колективного органу управління, який ми можемо назвати Держрада, який, до речі ж, внесений і до Конституції, він там присутній", - зазначив Космач.

Він не впевнений, що ця подія стане відома публічно, її, як зазвичай, постараються приховати. "Ось дуже багато експертів, аналітики вважають, що в Росії можливий якийсь палацовий переворот, але, ви знаєте, на жаль, ці експерти і аналітики видають бажане за дійсне. Ви знаєте, просто його, цей переворот, нікому робити. Я вам поясню, чому. Всі чиновники, всі олігархи і всі силовики – це дерев'яні солдати Урфіна Джуса, де в ролі Урфіна Джуса виступав сам російський суверен - це його діти, це його творіння, які створені ним за його подобою і образом. Вони йому віддані. Але відданість їх базується тільки на одному - на страху і ні на чому ще", - зазначив Космач.

За його словами, після весняного коридору затемнень 2023 року, повного сонячного затемнення, яке відбудеться 20 квітня 2023 року, і напівтіньового місячного затемнення, яке відбудеться 5 травня 2023 року, "життєвий шлях російського суверена завершиться".

"На сьогоднішній день можна впевнено констатувати, що 98,5% це (смерть Путіна – ред.) відбудеться в травні 2023 року. І тільки 1,5% залишається, що ця агонія затягнеться до серпня 2023 року", - упевнений філософ.

"Всесвіт, Вищий розум, Бог, можна говорити як завгодно, невипадково вибрали на роль архітектора хаосу російського суверена. Бо хто, як не він здатний зруйнувати те, що раніше здавалося фундаментальним і непорушним, і об'єднати тих, кого раніше апріорі вважалося об'єднати неможливо...", - підсумував окультист.

Варто зазначити, що за словами Космача, цей прогноз складений трьома кращими в світі корифеями в області мунданної астрології - область астрології, що вивчає історичні та культурні тенденції, долі націй і великих груп людей, метеорологічні умови і землетруси та інші важливі світові події.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Ключові сигнали від Заходу для України після виборів у Росії, - політолог

понеділок, 18 березень 2024, 23:30

"Сьогодні важливий день, у ньому можуть бути сигнали того, як буде розгортатися ситуація навколо війни. Бо сьогодні світ має відреагувати на путінський фарс під назвою вибори", - пише політолог Віктор Андрусів у своєму Телеграм-каналі, передають Патріо...