Череп виявився "порожнім"?: Окупант вистрілив собі у голову, але залишився живим і навіть не знепритомнів (відео)

Схоже, що у деяких російських військових мозок займає так мало місця у їхніх черепних коробках, що влучити у нього, часом, виявляється надзвичайно складно. Про це, зокрема, свідчить відео, яким поділився у себе у Telegram-каналі український журналіст Юрій Бутусов, передають Патріоти України.

Судячи з оприлюднених кадрів, окупант намагався звести рахунки з життям, але не зміг цього зробити, навіть вистріливши собі з автомата прямо у голову. Справа в тому, що, пробивши підборіддя, куля просто вилетіла з протилежного боку черепа, не зустрівши на своєму шляху жодної перешкоди.

«Ти що зробив? У голову вистрілив. Нах*я ти зробив це?», — поцікавилися у нього поплічники, однак у відповідь на це росіянин лише знизав плечима.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Огляд ситуації в зоні бойових дій станом на 27 серпня 2024 року - Злий Одесит

вівторок, 27 серпень 2024, 22:10

Сьогодні 27 серпня. Триває 916 доба оборони України проти російської навали. Окупанти просуваються по Новогродівці, поступово захоплюючи нові вулиці. Все більше подій вказують на те, що росіяни чітко налаштовані взяти Вугледар до кінця року. . Паралель...

"Не зупиняйте хейт": Влад Яма розповів, скільки пожертвував постраждалим дітям в "Охматдиті" (фото)

вівторок, 27 серпень 2024, 21:44

Зокрема, поділився, як у День Незалежності України він долучився до благодійного заходу в Техасі в якості діджея, щоб зібрати гроші для допомоги Україні. Так, за вечір вдалося зібрати 10 тис. дол., які Влад разом з організаторами події пожертвував пост...