Через антивоєнний значок: У Росії "герой СВО" погрожував застрелити перехожого (відео)

Воєнний злочинець навіть не зміг нормально сформулювати суть своєї претензії (Фото:Скріншот відео t.me/astrapress)Російські воєнні злочинці, які повертаються додому з війни проти України, продовжують тероризувати вже власних співгромадян. Так, у місті Іваново один із так званих «героїв СВО» влаштував місцевому жителю справжній допит під дулом пістолета, погрожуючи застрелити його через рожеве волосся та антивоєнний значок, передають Патріоти України.

«Ти за Росію взагалі? Ти проти ось це… Тобто війни? С*ка, бл*, ї*ать. Хочеш померти? Ти проти війни? У тебе, бл*, це, як його… Жетончик он там, бл*? Піс… Ну це, як його? Еееее… Ти розумієш», — звернувся він до своєї жертви, не в змозі не те що нормально сформулювати суть своєї претензії, а навіть просто зв’язати кілька слів.

Коли ж він побачив, що пістолет на противника війни особливого враження не справляє, зловмисник вирішив довести серйозність своїх намірів пострілом у повітря, однак навіть це відстояти свою агресивну позицію російському фашисту не допомогло. «Збрий х*йню і йди в армію, ти, су*а. За Росію, су*а. За Росію йди, су*а. За Іваново!», — зажадав він на прощання, а вже через якийсь час був затриманий.

Утім, навряд чи російські силовики вживуть проти цього «вихователя» хоч якихось заходів, оскільки така поведінка у сучасній РФ вважається нормою. А ось його жертві, навпаки, може загрожувати покарання за «дискредитацію армії».

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 5 травня. З'їжте сирої цибулі. Кому не можна стригти волосся і нігті,

неділя, 5 травень 2024, 7:05

Православна церква України вшановує пам'ять великомучениці Ірини та ікони Богоматері "Невипивана чаша". За старим стилем у свято сьогодні вшановують євангеліста Луку, одного з 70 апостолів, учня апостола Павла. . 5 травня наші предки займалися посівам...

Нова РЕБ-технологія стане геймченджером на фронті: Українське підприємство обіцяє за місяць показати новітню зброю, проти якої не встоять навіть дрони з ШІ та найновітньою прошивкою

неділя, 5 травень 2024, 6:15

Репортаж видання dev.ua з полігону виробника РЕБ/РЕР систем Kvertus. «Спроможності нашого підприємства — від 5000 засобів щомісяця», — каже Сергій Скорик, комерційний директор підприємства Kvertus. Ці слова звучать під час виступу перед журналістам, як...