Через "голу" вечірку Івлєєвої: У Росії влаштували бойкот співачці з України

У російському Омську після доносу скасували концерт співачки Лоліти Мілявської. Він повинен був відбутися в п'ятницю, 12 січня. Місцеве видання "Супер Омськ" пише, що причиною скасування послужила скарга "Ради отаманів козачого народу", передають Патріоти України.

Вони звинуватили співачку в "пропаганді різного роду сексуальних збочень" після скандальної вечірки. "Нам незрозуміло, кому в Міністерстві культури прийшла в голову думка після всенародного засудження "голої вечірки" Анастасії Івлєєвої "рекламувати" дані персонажі на Омській землі. Тим більше маючи інформацію, що Лоліті Мілявській було відмовлено в гастрольному турі в ряді міст Підмосков'я і нашими сусідами - Тюменською областю", - йдеться в заяві.

У Міністерстві культури Омської області заявили, що домовилися надати Лоліті майданчик ще півроку тому. "Договір на надання залу підписаний не був, квитки в касах Омської філармонії не продаються. Концерт в зазначені числа в Омську проводитися не буде", - сказали вони.

Сама Лоліта заявила, що це було передбачувано. "Я прихильниця філософської течії "стоїцизм", яка вчить тримати удар", - сказала співачка.

"Гола" вечірка Івлєєвої: що відомо

У грудні російська блогреша Настя Івлєєва, яка спочатку виступила проти війни, а потім замовкла і видалила цей пост, влаштувала вечірку з дрес-кодом "almost naked".

Фотографії зірок в напівоголеному вигляді викликали обурення у російських "патріотів", вечірку зажадали перевірити на пропаганду ЛГБТ, наркотиків і екстремізму. Незважаючи на те, що ряд учасників записали відео з вибаченнями, їх "скасовують" і штрафують.

Мілявська родом з України, проте продовжує працювати і жити в РФ, поки війська країни-агресора бомблять і окупують її батьківщину. В одному з інтерв'ю вона сказала, що вона "вийшла за Росію", яка дала їй все.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Пекін намагався це приховати: У Китаї затонув новітній атомний підводний човен

четвер, 26 вересень 2024, 21:54

Китай намагався приховати затоплення новітнього підводного атомного човна. Про це повідомляє The Wall Street Journal, передають Патріоти України. За інформацією видання, навесні 2024 року в Китаї затонув новітній атомний ударний підводний човен. Інциде...

"Росіяни завжди відслідковують інформацію у публічному просторі": Військовий різко висловився про заяви щодо виходу ЗСУ з Вугледару

четвер, 26 вересень 2024, 21:28

Українські бійці замість того, щоб воювати за Вугледар, через "всіляких корисних дурнів, політиків" змушені спростовувати їхні заяви. Про це в ефірі "КИЇВ24" сказав Іван Тимочко, військовослужбовець, голова Ради резервістів Сухопутних військ Збройних с...