"Через місяць подарував мені авто, а ще через кілька - забрав": Українська співачка розповіла про стосунки з аб'юзером у Польщі

Українська співачка Міла Нітіч вперше відверто розповіла, як на початку повномасштабної війни познайомилася з чоловіком, який, у підсумку, виявився аб'юзером. У програмі ЖВЛ Нітіч поділилася, що тоді поїхала до Польщі, аби давати благодійні концерти. Там зустріла, здавалося б, нове кохання. Але так лише здавалось, зазначають Патріоти України.

"Я зайшла у стосунки з алкоголіком, з людиною, яка не здатна була себе стримувати емоційно. З людиною, яка була абсолютно різною, коли вона була тверезою і коли вона напивалась", - розговорилася Нітіч.

Також Міла зазначила, що хоча чоловік ніколи не здійснював над нею фізичного насильства, але морально артистку знищував дуже сильно. "В кінцевому результаті мені сказали, що вали туди, звідки ти прийшла. Ти взагалі-то могла б спитатися, чи можна я поїду попрацюю? А я кажу: "Слухай, ти вдарився чи що? Я ніколи нікого не питалася: "Можна я буду працювати". Ти знав, хто я, ми з тобою про це домовлялись", - розповіла виконавиця.

Міла зізналася, що ці стосунки, врешті, перетворилися на пастку і знущання. Окрім того, екскоханий знаменитості виявився ще й достатньо жадібним і забрів у артистки авто, яке їй подарував. "Через місяць нашого спільного життя він мені подарував дороговартісну нову автівку за 100 тисяч доларів. А через чотири, коли я не витримала і вирішила піти, він в мене її забрав. І я в кінцевому результаті йому просто подивилась в очі, кажу: "Так ти подарував чи ні?" Бо вона була оформлена на мене. А він каже: "Я що, дурень тобі подарувати машину за 100 тисяч доларів? Міл, я тобі просто дав її покататись", - пригадала Нітіч.

І лише після болючого розриву співачка зрозуміла, що перебувала у стосунках з аб'юзером, який тиснув на неї емоційно. "Я хочу зараз реально сказати для всіх жінок, послухайте, якщо ви перебуваєте у стосунках з аб'юзером, забудьте про те, що він колись зміниться", - наголосила артистка.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росіяни захопили чергове село на Покровському напрямку, - DeepState (мапа)

субота, 27 липень 2024, 9:20

Російські військові окупували село Вовче Покровського району Донецької області. Про це повідомляють аналітики проєкту DeepState, передають Патріоти України. "Ворог захопив Вовче та просунувся в Яснобродівці, Красногорівці, біля Діброви та Желанного", ...

Народні прикмети на 27 липня. На Пантелеймона-цілителя українці здавна моляться за поранених військових. Того, хто порушує заборони цього дня, може спіткати пожежа

субота, 27 липень 2024, 7:05

27 липня за новим церковним календарем (9 серпня за старим) - день пам'яті великомученика Пантелеймона, цілителя. За старим календарним стилем - день пам'яті святих отців шести Вселенських соборів і преподобного Стефана Махрищського. . Пантелеймон нар...