Через "непоступливий характер": Російські пропагандисти заявили про відсторонення генерала Селіверстова

Пропагандистські Telegram-канали країни-агресора Росії стверджують, що командира російської 106-ї гвардійської повітряно-десантної дивізії генерал-майора Володимира Селіверстова відсторонили від посади, передають Патріоти України.

За версією рашистського каналу Военный осведомитель, приводом для відсторонення міг стати «непоступливий характер» Селіверстова, який нібито «не звик мовчати під час запитань стосовно свого особового складу».

Пропагандистський канал ВЧК ОГПУ стверджує, що Селіверстова намагався захистити губернатор Тульської області Олексій Дюмін, який 14 липня їздив у Москву, але безуспішно. Офіційно країна-терорист не повідомляла про відсторонення Селіверстова. Пропагандисти ВЧК ОГПУ пояснюють нібито відсторонення генерала «війною» всередині російського міністерства оборони.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росія намагається скопіювати морські дрони України, але це провал, - ЗМІ

неділя, 28 липень 2024, 0:12

Україна заявила, що Росія копіює морські безпілотники, вчившись на фрагментах українських. Однак експерт із бойових безпілотників сказав, що це навряд чи принесе велику допомогу та може виявитися даремним витрачанням російських ресурсів, передають Патр...

Лукашенку стало погано в гостях у Путіна

субота, 27 липень 2024, 23:31

Лукашенко поїхав до Путіна на Валаам і там його перекосило. Опубліковані фото викликали хвилю обговорень фізичної форми білоруського диктатора, який, помітно погладшав і виглядає хворобливо, інформують Патріоти України з посиланням на «Хартія-97». «Та...