Через підтоплення після підриву РФ Каховської ГЕС покинуті окупанти чекають на евакуацію на деревах (відео)

Злочинний наказ кремлівського режиму щодо підриву Каховської гідроелектростанції поставив російських військових у досить складне становище. Унаслідок масштабного підтоплення через стрімке підвищення рівня води у Дніпрі окупанти, які перебували на островах на схід від Херсона, опинилися у пастці. Про це свідчить опубліковане у соцмережах відео із застряглими там солдатами, яким доводиться чекати на евакуацію, сидячи на деревах, зазначають Патріоти України.

На оприлюднених кадрах із розвідувального дрона видно, як до щасливчиків, які встигли залізти повище, підпливає вже переповнений людьми човен, і вони «героїчно» сідають до нього, щоб продовжити «захищати батьківщину від НАТО» в більш сухому та безпечному місці.

Утім, чи вдалося зрештою врятованим росіянам дістатися берега — велике питання, оскільки відомі випадки, коли вони кидали своїх товаришів по службі, які випали за борт, напризволяще.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У селі Козачі Лагері на лівобережжі Херсонщини морпіхи встановили прапор України (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 13:55

«Хлопці з 35-ої бригади морської піхоти вручну встановили прапор на водонапірній башті в н.п. Козачі Лагері на лівому березі Херсонщини» – йдеться у коментарі до запису.

Загрожують три роки колонії: У РФ затримали священика за "ікону з Бандерою" (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 13:05

В російському Омську затримали священика Української грекокатолицької церкви. Причиною стало те, що представник духовенства нібито повісив у трапезній "ікони із зображенням Степана Бандери та інших націоналістів", інформують Патріоти України. Як повідо...