Через вибух у локомотивному депо Мелітополя зазнала важкого удару логістика південного угруповання окупантів

Росіянам напередодні очікуваного контрнаступу ЗСУ як ніколи для порятунку потрібне стало працююча залізниця. Адже це підвіз боєприпасів та підкріплень та евакуація у разі "все пропало"

Ранковий вибух в окупованому Мелітополі стався на території локомотивного депо, уточнив мер Мелітополя Іван Федоров, а також призначений Росією гауляйтер Запорізької області Євген Балицький.

Пряма мова Федорова в ефірі телемарафону,: "Сьогодні о 7.45 був черговий вибух у нашому тимчасово окупованому Мелітополі. Він був одиночний, вибухнуло знову біля мелітопольського депо. За останні три тижні біля мелітопольського депо вибухало щонайменше тричі".

Федоров зазначив, що останнім часом окупанти доставляли вантажі до Мелітополя дизельними потягами. "За попередньою інформацією, саме один з "дизелів" тепер не зможе доставляти ні боєприпаси, ні людський ресурс. В черговий раз логістичний ресурс для рашистів став ще складнішим", - заявив мер.

У Telegram Федоров зазначив, що в мелітопольському депо вибухнув наповнений паливом тепловоз.

"Мінус наповнений паливом тепловоз, який вранці раптово вибухнув у районі депо, під носом озброєної охорони. Кажуть добре палав: гасили-гасили, та не врятували", - зазначив мер.

Гауляйтер Запорізької області Євген Балицький підтвердив інформацію про вибух у мелітопольському депо.

"Сьогодні о 07:45 стався підрив на території Мелітопольського локомотивного депо, на території цивільного об'єкта", - написав зрадник, поклавши відповідальність на українських диверсантів.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Читаю забавну новину, що росіяни робили спроби вбити Зеленського. Забавну в тому плані, що є Зеленський, чи його немає - є Україна. І буде, бо тіло України виглядає інакше, ніж тіло росії", - Олена Кудренко

середа, 8 травень 2024, 0:30

"Маленький президент великої Антиукраїни. Він чимчикує довгими коридорами Кремля, де на стінах висять рідкісні пейзажі. Не здивуюсь, якщо частина з них вкрадена в України", - пише харківська блогерка Олена Кудренко на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбу...