Чергова ціль для українських дронів: Росіяни під Новоросійськом будують новий склад боєприпасів (фото)

Учасники партизанського руху "АТЕШ" знайшли під Новоросійськом масштабне будівництво, ймовірно, що закритих складів для боєприпасів. Про це йдеться в повідомленні в Telegram-каналі партизанів, передають Патріоти України.

Зауважується, що партизанам вдалося зафіксувати процес масштабних будівельних робіт під Новоросійськом: "Росіяни будують новий склад боєприпасів під Новоросійськом. Під час розвідки бази навчального центру 7-ї десантно-штурмової дивізії повітряно-десантних військ ЗС РФ під Новоросійськом агент «АТЕШ» зафіксував процес масштабних будівельних робіт".

За інформацією "АТЕШ" росіяни будують закриті склади для боєприпасів: "У теорії вони мають допомогти розосередити наявні запаси БК та вберегти їх від ударів українських БПЛА та ракет".

Агенти повідомляють, що об'єкт охороняється десантниками і представниками ПВК, які розташовуються неподалік. В околицях також помітили системи ППО С-400 і С-300.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Роман "С*ки і рука гімназиста": Блогер Чепинога дотепно розповів, як Кокотюха писав радіодиктант за текстом Забужко

п’ятниця, 25 жовтень 2024, 21:57

Сьогодні, 25 жовтня, об 11:00 всі охочі змогли написати Радіодиктант національної єдності, який цьогоріч склала письменниця Оксана Забужко, нагадують Патріоти України. З цього приводу блогер Віталій Чепинога придумав анекдот про те, як писатиме диктант...

Довелося брати кредит: У співачки-зрадниці Повалій виникли проблеми з грошима

п’ятниця, 25 жовтень 2024, 21:45

В минулому відома українська співачка, а зараз зрадниця, яка підтримала війну в Україні та переїхала в РФ, Таїсія Повалій постала перед фінансовими труднощами в країні-агресорці. Виявилося, що артистці навіть довелося взяти кредит задля великої покупки...