"Черноморского флота больше нет!": Російський пропагандист "Тринадцятий" побідкався через нові втрати окупантів (відео)

Російський окупант-пропагандист Єгор Гузенко, відомий під псевдо "Тринадцятий", підтвердив знищення двох великих десантних кораблів "Ямал" та "Азов" Чорноморського флоту у Севастополі. Гузенко опублікував аудіозапис у своєму Telegram-каналі, проте згодом видалив його. Однак запис встиг зберігти український журналіст Денис Казанський, передають Патріоти України.

Так, росіянин розповів про "чергову трагедію" Чорноморського флоту. "Сьогодні вночі сталася чергова трагедія на Чорноморському флоті. Хохлам вдалося уразити великі десантні кораблі "Ямал", "Азов" та один командний центр. Я не знаю скільки втрат серед особового складу. Але факт залишається фактом: Чорноморського флоту – більше немає", - прокоментував окупант.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 9 травня. Побалуйте дітлахів - день Миколая Весняного спонукає до цього не менш Зимового

четвер, 9 травень 2024, 7:05

Православна церква України 9 травня за новим стилем відзначає перенесення мощей Миколая Чудотворця. У народі це свято відоме як Миколай Весняний або Миколай Літній. За старим стилем у свято сьогодні вшановують праведну Глафіру Амасійську. На Миколая Чу...

Огляд... активні напрямки, Східна операційна зона - Костянтин Машовець

четвер, 9 травень 2024, 5:00

1. Куп'янський напрямок... Противник продовжує наступальні дії з метою виходу до бар'єрного рубежу по річці Оскіл на ділянці між Куп'янськом та Боровою. Зокрема: . - Передові підрозділи перегрупованого в район с.Синьківка 7-го окремого мотострілецьког...