"Чеська збрйовка" веде переговори про купівлю компанії Colt

Чеська збройова компанія «Чеська збрйовка» (Česká Zbrojovka) веде переговори про купівлю американської компанії Colt

«Чеська збрйовка» веде переговори про купівлю компанії Colt

Переговори планувалось завершити до початку 2021 року, але їх продовжили до кінця січня.

Американська збройна компанія Colt оголосила про банкрутство у 2015 році, хоча фінансові проблеми розпочались ще з 1980-х років.

Все почалось з того, що американська армія спочатку відмовилась від використання після 90 років служби пістолетів Colt M1911 на користь Beretta M9, а вже у 1998 році FN Hestal став основним постачальником штурмових гвинтівок M16/M4.



Цивільний ринок не міг задовільнити обсяги виробництва Colt і вже у 1992 році вона вперше подала заяву про банкрутство із тих пір, не зважаючи на багато спроб вийти з кризи, компанія занепала.

Пістолети «Чеська збрйовка» (Česká Zbrojovka або CZ)

Поступово чеський виробник «Чеська збрйовка» (Česká Zbrojovka або CZ) збільшував обсяги виробництва та після виходу на американський цивільний ринок успішно продавався на ньому.

У 2019 році компанія продемонструвала прибуток у 34 млн доларів, а реалізувала продукції на 280 млн доларів, значна частина з цього – американський цивільний ринок.

Довгий час чеська компанія веде переговори з Colt Holding Company LLC про придання 100% акцій американської компанії.

Обидві сторони досягли загальної згоди щодо основних комерційних умов угоди. На даний момент обговорюються технічні параметри, нормативні вимоги та деталі угоди, – йдеться у повідомленні CZ Group

Завершення переговорів очікується на кінець січня 2021 року, проте у CZ Group акцентують, що попри значний процес у переговорах, немає жодної гарантії про їх успішне завершення.



Джерело

Опублікував: Андрій Савчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Хто слова зодягне у музичні шати

четвер, 28 березень 2024, 10:59

Шукаю композитора. Я, зізнаюся, друзі, не поет, тим паче, не поет-пісняр. Але одного ранку проснувся з віршем у серці. Де й взялося це прекрасне диво — не знаю. Тільки встиг ввімкнути комп’ютер — вилилося хвилюючим текстом на екран. Перечитав, почистив...

Снайпери ССО показали ліквідацію групи окупантів на Авдіївському напрямку (відео)

четвер, 28 березень 2024, 10:00

Снайпери 3-го окремого полку ССО під час спостереження на Авдіївському напрямку зафіксували переміщення російських військових та відкрили по них вогонь, всіх окупантів знищено. Про це повідомляє ССО. . "Ми забезпечуємо прикриття підрозділів, знищуємо ...