Чіко має талант: Папуга заспівав пісню Beyonce (відео)

Папуга часто розважає відвідувачів заповідника своїм співом.

У парку дикої природи в англійському Бостоні желтошапочний амазон на прізвисько Чіко заспівав пісню відомої американської співачки Beyonce «If I Were A Boy» і прославився, передають Патріоти України з посиланням на УНІАН.

Папугу зняли співробітники парку, ролик опублікували в Instagram.

Чіко давно став місцевою зіркою. Він часто розважає відвідувачів співом. Крім композиції Beyonce, в його «репертуарі» є «Poker Face» Леді Гаги та «Firework» Кеті Перрі. Відомо, що папузі виповнилося дев'ять років, але в заповіднику він живе всього півтора року.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Цікава статистика: Журналісти підрахували, скільки людей вбили російські військові після повернення додому за два роки

четвер, 25 квітень 2024, 20:17

Окупанти, які повернулися з війни проти України у РФ, впродовж двох років убили понад 100 людей. Найчастіше вони розправлялися з родичами та знайомими. Про це повідомило російське видання "Верстка" у четвер, 25 квітня, передають Патріоти України. Видан...

Досі вважає Путіна "впливовим політиком": Славу Дьоміна жорстко засудили за інтерв'ю з Анною Алхім

четвер, 25 квітень 2024, 20:06

Українського ведучого Славу Дьоміна засудили в Мережі за інтерв'ю зі скандальною блогеркою з Дніпра Анною Алхім, яка раніше висловлювала захоплення диктатором Володимиром Путіним. В інтерв'ю з Дьоміним вона заявила, що Путін «нагинає весь світ» і знову...