Членкиня наглядової ради компанії, яка зірвала два контракти Міноборони України, веде бізнес з росіянами та проводить спільні заходи з пропутінським "Союзом женщин России"

Пані Катерини Гарінг зв'язала кошти Міноборони України, відтіснивши від них сумлінних постачальників зброї

До наглядової ради словацької компанії "Sevotech", яка не виконала контракти з українським Міноборони, входила особа, яка веде бізнес з росіянами.

Словацька компанія "Sevotech" не виконала перед Міноборони контракт на постачання 17 тисяч бронежилетів та шоломів, а потім як посередник не виконала договір на постачання 100 тисяч мінометних пострілів.

При цьому з 11.04.2022 до 08.12.2022 до наглядової ради компанії входила особа, яка веде бізнес з росіянами.

Членами наглядової ради побули: Мартін Гарінг (з 11.04.2022 до 08.12.2022), Ян Кучера (з 11.04.2022 до 08.12.2022) та Катарина Гарінг (з 11.04.2022 до 08.12.2022).

Вони всі зайшли і вийшли в один день з наглядової ради.

В такому ж складі Мартін Гарінг, Катаріна Гарінг та Ян Кучера значаться ще в одному підприємстві. Цього разу в Чехії. Йдеться про такий собі "Nadační fond EDRCh".

Компанія EDRCh

Компанія створена 28 березня 2022 року як благодійна організація.

По суті, вона є продовженням іншого проєкту Катерини Гарінг – European Defence Readiness Chamber, z.s. На своєму сайті компанія проголошує своєю метою просування України в НАТО і ЄС.

Серед завдань EDRCh декларує таке: "Забезпечення самостійних поставок військової техніки для України. Побудувати мережу надійних та прозорих компаній у країнах НАТО, які надійно виконуватимуть свої зобов’язання перед українськими партнерами у сфері військових поставок і таким чином забезпечуватимуть стабільність військових поставок як для власних потреб України, так і для виконання зобов’язань українських компаній перед партнерами у треті ринки".

У Гарінг є фірма European Defence Readiness Chamber, z.s.

Катерина Гарінг

Катерина Гарінг

Але при цьому Гарінг веде бізнес із росіянами, закінчила московський університет та регулярно проводить спільні заходи зі "Союзом женщин России".

Там в неї є постійна партнерка – така собі Галина Рокецька. Дружина колишнього губернатора Тюмені, зі зв'язками в бізнес і кримінальних колах, а її онука працює в адміністрації Путіна.

Союз женщин России


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росіяни захопили чергове село на Покровському напрямку, - DeepState (мапа)

субота, 27 липень 2024, 9:20

Російські військові окупували село Вовче Покровського району Донецької області. Про це повідомляють аналітики проєкту DeepState, передають Патріоти України. "Ворог захопив Вовче та просунувся в Яснобродівці, Красногорівці, біля Діброви та Желанного", ...

Народні прикмети на 27 липня. На Пантелеймона-цілителя українці здавна моляться за поранених військових. Того, хто порушує заборони цього дня, може спіткати пожежа

субота, 27 липень 2024, 7:05

27 липня за новим церковним календарем (9 серпня за старим) - день пам'яті великомученика Пантелеймона, цілителя. За старим календарним стилем - день пам'яті святих отців шести Вселенських соборів і преподобного Стефана Махрищського. . Пантелеймон нар...