"Членство у НАТО нам не світить через дві важливі причини", - Карл Волох

"Який меседж привіз нам Столтенберг? Як на мене, все цілком зрозуміло. Зовні — найпалкіша, безумовна і віддана підтримка майбутньому членству. Але тут нічого нового немає, все це ми не раз уже чули за останній рік. Питання, котре дискутується — коли і яким шляхом. А ось про це — жодного слова", - пише бізнесмен і блогер Карл Волох на своїй сторінці в соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Навіть натяку. Навіть якоїсь евфемістичної еквілібристики щодо прискореної процедури незабаром після завершення воєнних дій. Іншими словами — нас послали за російським кораблем.

Причини є різні. І ґрунтовні — страх Заходу перед силовим зіткненням із ядерною державою з безвідповідальним авантюристичним диктатором на чолі, що може призвести до світової катастрофи. І цілком суб‘єктивні — непередбачувана, недемократична й корумпована українська влада, ще й наскрізь просякнута російськими агентами на найвищих рівнях.

Не знаю, чи змінилася б ситуація, якби не цей другий фактор, але з ним нам точно ніяке членство в Альянсі не світить — які б істерики не закочували провідники нашої дипломатії на чолі з Найвеличнішим".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Вторгнення з Білгородщини на Харківщину: ISW назвав стратегічну мету окупантів та як далеко і де саме їм вдалося просунутися у перший день наступу

субота, 11 травень 2024, 8:14

Російські наступальні операції вздовж кордону у Харківській області, ймовірно, мають стратегічну мету привернути і закріпити українські сили на цій осі, щоб уможливити російське просування в інші райони сходу України. Про це у своєму свіжому звіті пише...

Ріта Ора у елегантній голій сукні блиснула чудовою фігурою на модній вечірці з благодійним забарвленням (фото)

субота, 11 травень 2024, 7:44

Співачка любить епатувати публіку своїми відвертими образами. Тим більше коли є вдала нагода. Met Gala минув, але пристрасті навколо нього все не вщухають. Ще й досі преса обговорює сміливі цьогорічні вбрання зірок. Так Ріта Ора своїм пікантним аутфіто...