"Члени Палати лордів заявляли про готовність вступити у війну з Росією": Лана Зеркаль розповіла, що стало на заваді

Члени Палати лордів заявляли про готовність вступити у війну з Росією, однак не можуть цього зробити через політику Байдена. Про це повідомила екс-заступник голови МЗС Лана Зеркаль в ефірі передачі "Тема з Наталією Мосейчук", передають Патріоти України.

"Влітку 2022 року я була в парламенті в Лондоні і лорди відверто говорили: якби не політика Байдена, ми вже відкрито стали б частиною цієї військової операції. А вони нас стримують", - розповіла Зеркаль.

За її словами, у британців є чітке розуміння глобального значення війни в Україні. "Брити дуже люблять, коли щось британське десь допомагає перемагати",- додав волонтер Сергій Притула.

Британське суспільство досить активно долучається до допомоги ЗСУ. Особливо - при певних умовах. "Коли з'являється інформація в британських медіа, що українці придбали британську техніку, у нас різко зростають донати в фунтах", - розповів він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Королівство кривих дзеркал

п’ятниця, 5 липень 2024, 19:02

Мінсоцполітики (!) пропонуватиме «оптимізувати» (людською мовою – «скоротити») соціальні видатки. Завжди думав, що задача Мінсоцполітики – знаходити шляхи виплат цих видатків. Зокрема, за рахунок зменшення втрат на корупції, неефективному управлінні і ...

Партизани провели диверсію на Уралі, зупинивши рух залізничних потягів із боєприпасами КНДР (відео)

п’ятниця, 5 липень 2024, 13:00

Партизанам руху опору "АТЕШ" вдалося провести успішну операцію на Транссибірській залізничній магістралі під Єкатеринбургом. У результаті було здійснено підрив залізничного полотна, яким здійснювалася доставка північнокорейських боєприпасів. Про це пов...