"Чоловік пішов з роботи, щоб допомагати": Популярна блогерка зізналася, на які матеріальні речі їй вдалося заробити й за яку рекламу соромно

Відома блогерка Людмила Луцук (Люда з Голлівуда) в інтерв'ю Аліні Доротюк зазначила, що для неї її блог — це бізнес, передають Патріоти України.

«Зараз у мене є допомога, є няня, тому що в мене друга маленька дитина. Я розумію, що це мій основний дохід, це плюс бізнес, і роботу потрібно робити добре або не робити її взагалі. Тому зараз я приділяю Instagram більше часу. Після початку повномасштабної війни від мене відписалося 200 тисяч, це Росія. Зараз у мене 1,4 мільйона підписників, а було 1,6. Молода аудиторія в Україні допомогла поповнити Instagram», — говорить Людмила.

Люда з Голлівуду розповіла, на які матеріальні речі їй вдалося вже заробити. «Не можна рекламувати ворожок, казино, які не ліцензовані. Обов’язково має бути підписано „веде до залежності“. Усі ці моменти дуже важливі. Хоча в мене є колеги, з якими я добре товаришую, і вони це рекламують. Я їм нічого не пишу, але для мене це прямо фу, тому що в мене діти. У мене все на Фопі. Офіційна цифра. Вдалося заробити на три квартири у Києві. Вдалося заробити на машини. Я не можу сказати, що я це заробила сама, мені дуже допомагає чоловік. Щоб бути моїм повноправним помічником, він пішов із роботи. Навіщо йому просиджувати вісім годин на роботі, маючи середню зарплатню? Ми зрозуміли, що нам краще вести блог і заробляти більше. Ось так ми заробили на кілька машин, просто за останні два роки ми їх поміняли. Ну і заробили на всякі речі, непомітні, але важливі. Приміром, була мрія про Cartier, або сумку Hermes. Це теж чималі кошти», — прокоментувала Луцук.

Блогерка відповіла, за яку рекламу їй соромно: «Це були копії. Копії сумок, парфумів. Я багато рекламувала копій. Були деякі особистості, яких я рекламувала, а потім дізнавалася про них якусь правду. Як перевірити, що людина тебе обманює? Ніяк».

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Огляд карти бойових дій за 25 вересня 2024 року - Злий Одесит

п’ятниця, 27 вересень 2024, 0:34

25 вересня, 945 доба оборони України проти російської навали. Ситуація на Вугледарі загострюється: які нові атаки готує ворог? Які втрати зазнає російська армія в цьому стратегічно важливому регіоні? Чи вдасться українським захисникам утримати позиції?...

Пекін намагався це приховати: У Китаї затонув новітній атомний підводний човен

четвер, 26 вересень 2024, 21:54

Китай намагався приховати затоплення новітнього підводного атомного човна. Про це повідомляє The Wall Street Journal, передають Патріоти України. За інформацією видання, навесні 2024 року в Китаї затонув новітній атомний ударний підводний човен. Інциде...