Залишається тільки молитися: Чоловік Заворотнюк вперше прокоментував її хворобу

Чоловік Анастасії Заворотнюк, яка чекає на операцію з видалення пухлини головного мозку, розповів про те, як сім'я переживає через ситуацію, яка сталася із зіркою серіалу "Моя прекрасна няня".

Так, в одному з випусків популярного в Росії шоу "Пусть говорят" відомий фігурист Олексій Ягудін розповів, що йому вдалося зв'язатися з чоловіком Заворотнюк - також фігуристом Петром Чернишовим, щоб дізнатися про самопочуття актриси. На жаль, довго поговорити їм не вдалося.

"Я писав її чоловіку... Але він не відповідав. Повідомлення не були прочитані", - сказав спортсмен. Коли ж Ягудіну вдалося додзвонитися до Чернишова, той відповів на всі запитання коротко, одним словом: "Молимося...".

Ягудін бреше?

У той же час колеги фігуриста після ефіру звинуватили його у піарі на горі Заворотнюк. У спортивних колах кажуть, що за цю програму Ягудін отримав кругленьку суму - близько 200 тис. руб. Багато спортсменів навіть сказали, що тепер Олексію навіть руки не подадуть.

Олімпійський чемпіон Максим Траньков і зовсім звинуватив Ягудіна у брехні. "Наскільки я знаю, ніяких офіційних заяв від сім'ї Насті і Петі не надходило, тому ніяких коментарів я не даю. Думаю, вам краще звернутися з цього питання до Ягудіна, який любить піаритися на чужих трагедіях", - сказав він у коментарі КП і додав, що Петро Чернишов та Олексій Ягудін ніколи не дружили, а більше того - є конкурентами.

Як сім'я Заворотнюк бореться за її життя

У п'ятницю стало відомо, що сім'я Анастасії Заворотнюк відмовилася від зовнішніх консультантів по її захворюванню.

По інформації Mash, медустанова, де проходить лікування актриса, дозволяє залучати сторонніх лікарів. Логічно, що кілька великих лікарень і наукових центрів запропонували свою допомогу в лікуванні. Але в цьому випадку керівництво клініки, порадившись з родичами актриси, вирішило їм відмовити.

Сторонніх фахівців не буде, лікування організують своїми силами. Зараз Заворотнюк знаходиться в терапевтичному відділенні. Її стан оцінюється як важкий.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Справжня будівля з роману Булгакова: Як виглядає палац арештованого путінського топ-чиновника (відео)

середа, 24 квітень 2024, 19:29

Заступник міністра оборони Росії Тимур Іванов, якого заарештували за підозрою у хабарництві, має елітну нерухомість у Москві. Про це повідомили російські Telegram-канали, передають Патріоти України. Іванов, ймовірно, жив у особняку в Чистому провулку у...

Продюсер Полякової висловився про нову пісню Каменських, яку захейтили в Україні, і оцінив шанси співачки на успіх за кордоном

середа, 24 квітень 2024, 13:05

Продюсер Олі Полякової, музичний експерт і керівник компанії Secret Service EA Михайло Ясинський в ефірі зі Славою Дьоміним висловився про нову пісню Насті Каменських, яку захейтили в Мережі, і оцінив її шанси на успіх за кордоном, передають Патріоти У...