Чоловікам буде важко: Названо п'ять найбільш вимогливих жінок за знаком Зодіаку - їм дуже складно догодити

Раніше астрологи розповіли, під яким знаком Зодіаку народжуються найпалкіші жінки, тепер же вони назвали найвимогливіших представниць зодіакального кола. Про це пише Rsute, передають Патріоти України.

Риби

Представниці знака мають складний характер, у них завищені вимоги до протилежної статі. Риби люблять, щоб їх завойовували. При цьому вони відрізняються недисциплінованістю і холодністю. Вони схильні грати почуттями чоловіків.

Терези

Для того щоб завоювати цих вимогливих жінок необхідно володіти певними параметрами - хороші освіта і фізичні дані і харизма. Чоловік, який претендує на їх увагу, обов'язково повинен перевершувати своїх суперників і володіти якоюсь родзинкою.

Близнюки

Жінки-Близнюки цінують красномовство і вміння вести бесіду. Вони віддають своє серце тільки тому, хто зміг їх чимось зацікавити. Вони цінують, коли чоловік майстерно володіє мистецтвом сарказму і не боїться чорного гумору. Відносини з представницею знака ніколи не будуть нудними.

Водолій

Представниці знака люблять побачення і різні розважальні заходи. Вони відкликаються на гумор і цінують тих, хто вміє дотепно жартувати. Віддати своє серце чоловікові жінка-Водолій готова тільки після того, як він довів, що гідний довіри.

Козеріг

Жінки-Козероги вимагають від претендента на своє серце "зірку з небес". І навіть після цього вони не поспішають кинутися в обійми переможця. Їм необхідно багато часу, щоб упевниться, що поруч з ними саме той чоловік, який подарує їм довге і щасливе спільне життя.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Просто боляче дивитися на Донбас... Але ми наведемо там лад": Путін зробив чергову цинічну заяву

четвер, 25 квітень 2024, 22:29

Володимир Путін заявив, що йому боляче дивитися на те, через що проходять жителі Донбасу. Цікаво це чути від людини, яка й віддавала накази бомбити міста Донбасу, знущалася з мирного населення, позбавивши будь-яких благ та прав, розорила промисловість ...

На окупованій Донеччині помітили черговий російський "цар-танк" (фото, відео)

четвер, 25 квітень 2024, 22:17

Російський "цар-танк" зафіксували на ТОТ Донецької області. Його завдання – виводити до позицій. Втім наші бійці завжди знайдуть спосіб, аби зруйнувати плани ворога. Про це пише журналіст Юрій Бутусов у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти Україн...